Index / Ambachten / Hoe maak je een Galaxy Ontwerp Verf op kussenhoezen

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Galaxy Ontwerp Verf op kussenhoezen

Wie is er niet gefascineerd door de ruimte? Haar pure onmetelijkheid gaat het verstand, maar dankzij ruimtetelescopen als Hubble, weten we één ding zeker - ons universum is prachtig en het moet zeker een deel van uw interieur zijn. Dus breng een beet

Advertisement

Wie is er niet gefascineerd door de ruimte? Haar pure onmetelijkheid gaat het verstand, maar dankzij ruimtetelescopen als Hubble, weten we één ding zeker - ons universum is prachtig en het moet zeker een deel van uw interieur zijn. Dus breng een beetje van de oneindige majesteit van de kosmos in uw huis door het draaien van een aantal duidelijke oude kussenhoezen in een stellaire stuk van de nevel kunst.

Wat je nodig hebt

Paarse kussensloop (u kunt ook gebruik maken van zwart) Plastic blad (hetzelfde formaat als uw kussen cover) Bleach Nevelfles textielverf in de volgende kleuren: zwart, wit, paars, blauw en rood Craft sponzen kunstenaar penseel, maat 1 of 2

Stap 1

Plaats de kunststof vel in de kussenhoes. Dit zal de andere kant te beschermen tegen bleekwater die door middel van sijpelt.

Stap 2

Deze stap moet worden ingevuld door alleen voor volwassenen. In een goed geventileerde ruimte, giet bleekmiddel in de spray fles, dan spuit op een paar (of meer) willekeurige gebieden van uw kussenhoes. U wilt sommige delen van de oorspronkelijke kleur van de kussens te tonen door. Wacht 30 minuten voor het bleekmiddel volledig van kracht worden.

Waarschuwing

Wanneer het gebruik van chloor, zorg ervoor dat je in een goed geventileerde ruimte om te voorkomen dat het inademen van schadelijke dampen. Als extra maatregel, kunt u een veiligheidsbril en handschoenen te dragen.

Stap 3

Nu is het tijd om te schilderen! Begin met de kleur je gaat naar de meest gebruiken, dan doorstromen naar de kleuren die je zult meer spaarzaam gebruiken. In dit voorbeeld, ben ik begonnen met zwart, gevolgd door wit, paars, blauw, dan rood. Breng een kleine schar van verf op een ambachtelijke spons.

Wrijf verf langs de randen van de gebleekte plekken in een cirkelvormige en beweging.

Gebruik lichte druk en verspreiding van de verf dun om een ​​rokerige effect te creëren.

stap 4

Start het maken van uw wolken ruimtestof! Gebruik wit tot een aantal van de zwarte gebieden te verlichten, met behulp van dezelfde cirkelvormige wrijven methode om grijze wolken te creëren.

stap 5

Doorgaan schilderij op dezelfde manier, een kleur in een tijd, het invullen van de grote gebleekte delen van de buitenkanten in Let op: dit is gewoon een kleur plaatsing techniek -. Dus wees creatief. Jij bent de meester van dit universum!U kunt meer dimensie in uw gekleurde gebieden te creëren door zuinig te wrijven in een klein wit. Vertrouw op je ogen en intuïtie.

Tip

Voor inspiratie, doe een web zoeken naar de ruimte foto's en bezoek de website van Hubble's, in het bijzonder hun geweldige nevel gallery.

stap 6

Zodra u tevreden bent met de manier waarop uw nevel wolken kijken bent, is het tijd om de sterren en verre sterrenstelsels te voegen. Dompel je maat 1 of 2 kwast in witte verf en kleine puntjes toe te passen hier en daar. U kunt ook dichte sterrenhopen in een paar gebieden.

stap 7

Sterrenstelsels komen in verschillende vormen, maar de leukste die te schilderen (naar mijn mening) zijn spiraalstelsels. Gooi in een paar!

stap 8

Tenslotte afmaken je ruimte-thema kussen met een aantal grote, glimmende hemellichamen.

Welnu, zie je hemelse meesterwerk.

Hoewel het universum werd niet gemaakt in een dag, kunnen deze kussens worden geslagen in slechts een paar uur, waardoor ze geweldige last-minute cadeaus voor de ruimte buffs in je leven.

Share This Post