Index / Bedrijf / Hoe maak je een Fun Run plan voor een Fondsenwerving Project

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Fun Run plan voor een Fondsenwerving Project

Een leuke run is een manier om geld in te zamelen en te betrekken uw gemeenschap met een gezond event. Omdat fun pistes zijn niet-competitieve en open voor iedereen, kunt u een breed scala aan deelnemers aan te trekken, van lopers op zoek naar een tr

AdvertisementEen leuke run is een manier om geld in te zamelen en te betrekken uw gemeenschap met een gezond event. Omdat fun pistes zijn niet-competitieve en open voor iedereen, kunt u een breed scala aan deelnemers aan te trekken, van lopers op zoek naar een training race om gezinnen die een actieve ochtend willen samen. Het organiseren van een leuke run gaat om een ​​groot deel van de planning, maar kan een aanzienlijke hoeveelheid geld en voorlichting voor uw oorzaak.

Beginnen met het plannen ten minste zes maanden voor de eigenlijke race. Geef de race een naam, en stel een budget.To maken uw werk gemakkelijker, organiseren vrijwilligers commissies te behandelen bevorderen van de race, het vragen om donaties, het opzetten van de cursus en gastvrije lopers. Houd een extra set van vrijwilligers namen op de hand om te helpen met de onverwachte problemen die komen tijdens het planningsproces.

Kies een race lengte, te meten een cursus en beveiligen van de benodigde vergunningen. Bezoek gerechtsgebouw van uw provincie om te controleren op de vergunningen die je nodig hebt om een ​​publiek evenement te houden, vooral als je nodig hebt om wegen sluiten voor de race. Klik hier voor de vergunningen zo ver van tevoren mogelijk om ervoor te zorgen dat u niet zal lopen in gouvernementele vertragingen dichter bij het evenement. U moet ook uw evenement te registreren als een fundraiser, zodat u om geld te nemen van de deelnemers.

Recruit sponsors voor de race. Vraag lokale bedrijven om geld of benodigdheden te doneren voor de race, en bieden aan hun logo's op promotiemateriaal voor free publicity te zetten. Kijk naar sponsors voor hulppost tabellen, bekers voor water, drankjes en items te gaan in de zak cadeau voor elke loper. U kunt ook extra sponsoring te krijgen door het aanbieden van het logo van het bedrijf te plaatsen op ras T-shirts, waar het hoge zichtbaarheid krijgen.

Ontwerpen van promotiemateriaal. Maak posters op te hangen in de stad om het evenement te bevorderen, natuurlijk kaarten om uit te delen voor en tijdens het evenement en inschrijfformulieren. Als u de begroting, het ontwerpen van een website om de fun run te bevorderen en te optimaliseren zodat potentiële lopers het kan vinden. Werven vrijwilligers om uw materiaal te verspreiden ten minste twee maanden voor de race.

Het opzetten van de race essentie. Krijg ras slabbetjes en pennen voor de deelnemers, iemand inhuren om het startschot te vuren, een timer tot finish tijden volgen en vind een evenement fotograaf om foto's van finishers nemen huren. Print ras T-shirts te gaan in de race zakken, en monteer de zakken met de andere geschonken goederen.

Markeer de loop van de ochtend van de race. Het gebruik van uw team van vrijwilligers, het opzetten van de ontvangst station, stak kopjes water of sportdrank bij elke hulppost en zet tekenen en vrijwilligers bij belangrijke keerpunten op de cursus. Zorg ervoor dat de timer is op zijn plaats, en de borden op te hangen aan direct lopers te parkeren.

Share This Post