Index / Cars / Hoe maak je een Fuel Injector vervangen in een Saturn

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Fuel Injector vervangen in een Saturn

Als uw Saturn ervaart niet brandstofinjectoren, wilt u misschien overwegen gebruik te maken van een betere kwaliteit van benzine. Symptomen van defecte brandstofinjectoren bevatten schokkende bewegingen tijdens het rijden en luide kloppen geluiden bi

AdvertisementAls uw Saturn ervaart niet brandstofinjectoren, wilt u misschien overwegen gebruik te maken van een betere kwaliteit van benzine. Symptomen van defecte brandstofinjectoren bevatten schokkende bewegingen tijdens het rijden en luide kloppen geluiden bij acceleratie. U moet weten hoe je de druk van de brandstof systeem goed te verlichten voor het uitvoeren van deze reparatie procedure. Tenzij anders vermeld, hebben een aantal stappen geen gereedschap nodig.

Wat je nodig hebt

Moersleutel

Veiligheidsbril

Dopsleutel set

Open-end (combinatie) wrench set

Platte schroevendraaier

Nieuwe rubberen O-ringen

Nieuwe brandstofinjectoren

Schone motorolie

momentsleutel

Het verwijderen van de Fuel Rail en brandstofinjectoren

Ontlast het brandstofsysteem druk door het verwijderen van de tankdop.

Koppel de negatieve kabel van de accu met een moersleutel.

Verwijder de vacu├╝mslang uit de brandstof drukregelaar op de brandstofrail. Ontgrendelen de twee bouten met een steeksleutel en verwijder de regulator.

Koppel de luchtinlaat kanaal door het losmaken van de connector van de inlaatluchttemperatuursensor dan het verwijderen van de PCV slang van het kanaal. Schroef de slangklemmen met een platte schroevendraaier aan beide uiteinden van het kanaal.

Verwijder de EVAP-slang en draai de klem voor de koelvloeistof slang van de slang gids. Verwijder de slang gids en scheiden de PCV slang uit het kleppendeksel. Zet opzij de slangen.

Draai en verwijder de twee moeren van de brandstof rail montage studs met de dopsleutel. Verwijder de motor kabelboom deksel van het kleppendeksel en duw hem opzij.

Verwijder de brandstoftoevoer en retourleiding van de brandstof per spoor door het losdraaien van de twee lijn fittingen met een steeksleutel. Haal de O-ringen in de gaten en gooi ze weg.

Koppel de connectoren van de brandstof injectoren door te trekken op hun sluizen.

Draai en verwijder de twee brandstof rail montage noten met de dopsleutel.

Trek de brandstofrail / injector montage.

Bevrijd de injector houders van de kleine uitsteeksels aan beide zijden met een platte schroevendraaier. Trek elke injector uit.

Het installeren van de nieuwe brandstof injectoren

Installeer de nieuwe brandstofinjectoren en zet ze op de brandstofrail door de bevestiging van de houders weer op de kant lugs.

Vet de O-ringen aan elk uiteinde van de injectoren schone motorolie. Steek de brandstofrail / injector samenstel terug in het inlaatspruitstuk.

Installeer de brandstof rail montage moeren en draai ze tot 89 inch-pond met een momentsleutel.

Sluit elke elektrische connector naar de brandstofinjectoren. Controleren om ervoor te zorgen dat ze veilig vergrendeld door ze iets wiebelen.

Plaats de nieuwe O-ringen in de brandstofleiding gaten. Installeer de toe- en brandstofleidingen op de brandstofrail en strak schroef op hun fittingen met de steeksleutel.

Plaats de motor bedrading deksel op het kleppendeksel. Draai de moeren op de bouten met de dopsleutel.

Volg stap 4 en 5 in artikel 1 van de EVAP en PCV slangen en het luchtkanaal opnieuw.

Installeer de brandstof drukregelaar op de brandstofrail en draai de twee bevestigingsbouten met de dopsleutel. Maak de zuigslang aan de toezichthouder.

Sluit de negatieve kabel op de accu met de sleutel. Vervang de tankdop.

Begin uw Saturn en controleren op eventuele brandstoflekken.

Hints

Om verstopte brandstofinjectoren te voorkomen, probeer het toevoegen van een brandstofinjectie cleaner om het gas tank.

Wees uiterst voorzichtig bij het werken aan het brandstofsysteem van uw Saturn. Niet roken of omzeilen open vuur.

Share This Post