Index / Eten drinken / Hoe maak je een Frozen Steak Cook

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Frozen Steak Cook

Soms is een bevroren biefstuk is alles wat je zou kunnen vinden in de vriezer, als je probeert te plannen voor het avondeten. U kunt steak koken, hetzij van bevroren of ontdooide. Echter, volg altijd Amerikaanse ministerie van Landbouw richtlijnen vo

Advertisement

Soms is een bevroren biefstuk is alles wat je zou kunnen vinden in de vriezer, als je probeert te plannen voor het avondeten. U kunt steak koken, hetzij van bevroren of ontdooide. Echter, volg altijd Amerikaanse ministerie van Landbouw richtlijnen voor de voedselveiligheid bij het ontdooien uw steak om de kans op bacteriën vormen een minimum te beperken. Een hoge kwaliteit steak behoeften niets meer dan wat zout te maken het heerlijke smaak, maar u kunt het seizoen een ontdooide steak met een verscheidenheid van gedroogde kruiden en specerijen.

Ontdooien of niet

Het koken van een biefstuk van bevroren werkt vooral goed als je van een zeldzame of medium-rare steak. Dit komt doordat de buitenkant van de biefstuk sneller dan het midden kookt. Wanneer het centrum wordt opgewarmd door en perfect zeldzame of medium-rare, zal de buitenzijde worden gekookt om precies de juiste mate.

Voor goed gedaan of medium steaks, maar er is een groter risico de buitenkant van het vlees gaar wordt voor het inwendige van de biefstuk ontdooid en gaar zijn. Om dit te voorkomen, koken bevroren steaks bij een lagere temperatuur na het aanbraden als je een middellange of goed gedaan steak wil.

Het koken van een biefstuk van Frozen

Kruiden een Bevroren Steak

Als je aan het koken steak uit bevroren, zijn er weinig kruiden opties beschikbaar zijn vóór het koken, zoals kruiden en specerijen niet zal vasthouden aan of dringen het vlees. Om het seizoen een biefstuk gekookt van bevroren:

kruiden toe te voegen aan de pan nadat de biefstuk is aangebraden te lichtvaardig seizoen het vlees; of

Kleed de biefstuk nadat het is gekookt.

Kruiderijen toegevoegd tijdens het koken die het beste zijn:

Takjes verse kruiden

Plain boter

gedroogde kruiden

Een kleine hoeveelheid smaakvolle vloeistof, zoals wijn of cognac

Aanbevolen kruiderijen na het koken:

Klopjes van kruidenboter

Pan sauzen, zoals een rode wijn en champignonsaus

Basic Method

Verhit een gietijzeren pan op hoog vuur totdat er een kleine hoeveelheid water laten vallen in de pan direct bruist. Bestrooi de bodem van de pan met zout.

De bevroren vlees in de hete pan bovenop het zout. Kook tot de onderkant begint te bruin, ongeveer 3 tot 5 minuten.

Tip

Laat de bevroren biefstuk ongestoord als het kookt. Het moet sissen en char lichtjes.

Waarschuwing

Geen olie toe te voegen aan de pan voor het koken van een bevroren biefstuk. Het vocht geproduceerd tijdens het smelten zal de olie doen spatten.

Flip de biefstuk en kook op hoog vuur voor nog eens 3 tot 5 minuten, totdat de tweede zijde begint te bruin.

Zet het vuur lager tot medium, toevoegen kruiden, en dek de pan af met een deksel.

Tip

Voor een middellange of goed gedaan biefstuk, zet het vuur lager tot diep voor bekleding.

Kook gedurende nog 5 minuten voor het testen op gaarheid. Gebruik snel lezen thermometer te testen op gaarheid in het midden van de biefstuk.

Zelden: 140 graden Fahrenheit

Medium-rare: 145 F

Medium: 160 F

Goed gedaan: 180 F

Verwijder het vlees uit de pan wanneer de interne temperatuur 5 graden lager dan de gewenste mate van gaarheid. Laat de steak rusten gedurende 5 tot 10 minuten, afgedekt, voor het opdienen. Breng de saus pan die u wilt bedienen met uw steak terwijl de steak rust.

Tip

Laat de steak rust geeft even voordat de sappen herverdelen, waardoor een sappiger biefstuk.

De steak zal blijven koken tijdens het rusten. Dit is de reden waarom je de biefstuk van het vuur te verwijderen voordat het volledig is gedaan. De interne temperatuur zal rond de 5 graden tijdens de rustperiode stijgen.

Het koken van een Ontdooide Steak

ontdooien Tips

Als u ontdooien uw biefstuk, heb je drie opties:

Koelkast ontdooien, waar je het vlees te plaatsen in de koelkast om langzaam te ontdooien, in het algemeen 's nachts

Onderdompelen in water, waar u de ingepakte steak onderdompelen in koud water gedurende 1 tot 2 uur

Ontdooien in de magnetron, waar u de ontdooiing instelling gebruiken om de biefstuk te ontdooien in een kwestie van minuten

Er zijn voordelen en nadelen aan elke methode. Koelkast ontdooien is de veiligste, maar duurt het langst. Koud water ontdooien duurt nog tijd en magnetron ontdooien is het snelst, maar het gevaar van per ongeluk de biefstuk koken.

Kruiden een Ontdooide Steak

Seizoen een ontdooide steak voor een minimum van 20 minuten naar boven of 's nachts, afhankelijk van hoe veel smaak uit de marinade u wilt dat de steak op zich te nemen.

Mogelijke kruiden combinaties zijn:

Olijfolie met oregano en gehakte knoflook

Montreal steak kruiden met plantaardige olie

Cayenne, knoflook en verse koriander

Voeg in een kleine hoeveelheid zuur, zoals citroensap of appelazijn, de steak mals.

Basic Method

Verhit een gietijzeren pan op hoog vuur, en hoeft geen olie toe te voegen. Gebruik een pan groot genoeg om comfortabel te houden de biefstuk.

Wanneer het erg warm, strooi een laagje zeezout op de bodem van de pan. Pat droog de biefstuk, als deze is ontdooid, met keukenpapier en plaats het in het midden van de pan.

Koken voor 2 minuten alvorens de biefstuk en het koken van de andere kant. Draai de 1 tot 2 minuten koken zelfs waarborgen.

Tip

Zoals het geval was met het koken van een biefstuk uit bevroren, test voor gaarheid met een quick-lezen thermometer.

Verwijder het vlees uit de pan wanneer de inwendige temperatuur 5 graden lager dan de gewenste mate van gaarheid. Laat het rusten voor 5 tot 10 minuten, afgedekt, voor het opdienen.

Het opslaan Extra Steak

Freeze Raw Steak

Om rauwe biefstuk te bevriezen, houd het in de originele verpakking. Rauwe biefstuk kan worden ingevroren voor 6 tot 12 maanden, naar behoren verpakt. Als u het bevriezen van de biefstuk voor meer dan 2 maanden, voegt extra bescherming door te verpakken in:

heavy-duty aluminiumfolie;

plasticfolie; en

freezer paper; of

plaats deze in een plastic zak.

In alle gevallen, zorg ervoor dat de verpakking wordt luchtdicht.

Store bereide biefstuk

Bewaar extra bereide biefstuk, of gekookt van bevroren of eerst ontdooid, als je restjes, om te gebruiken in salades, koude rillingen, soepen of sandwiches.

Het opslaan van tips zoals aanbevolen door de USDA:

Bewaar in een luchtdichte verpakking, of goed verpakt in plastic

Bewaren in de koelkast 3-5 dagen

Bewaar in de vriezer gedurende 2 tot 3 maanden

Share This Post