Index / Huis / Hoe maak je een Frigidaire Stove Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Frigidaire Stove Reinig

Het schoonmaken van een Frigidaire kachel is heel eenvoudig als ze zijn allemaal zelfreinigend. Wanneer een Frigidaire kachel is ingesteld op zelfreinigend, zal de binnenkant van de kachel op te warmen (sommige tot 900 graden), koken eventuele lekkag

Advertisement

Het schoonmaken van een Frigidaire kachel is heel eenvoudig als ze zijn allemaal zelfreinigend. Wanneer een Frigidaire kachel is ingesteld op zelfreinigend, zal de binnenkant van de kachel op te warmen (sommige tot 900 graden), koken eventuele lekkages en gebakken-op voedsel of vet. De gekookte-on morsingen zal wenden tot as tijdens de reinigingscyclus. Je moet nog steeds het reinigen van de kookplaat van een zelfreinigende oven met de hand. Weg te vegen morsen en het verwijderen van gekookt-op voedsel zal je Frigidaire kachel blijven werken zijn best.

Wat je nodig hebt

  • 2 washandjes

    Azijn

    Water

    squirt fles

Druk op de knop "Clean" op uw Frigidaire kachel. De locatie van de knop "Clean" varieert per model, maar dicht bij de tijd en de instellingen panel zou moeten zijn.

Laat de Frigidaire kachel fietsen door het reinigingsproces en volledig afkoelen.

Veeg de binnenkant van de kachel met een vochtige washandje. U kunt een gebroken witte stof op de binnenkant van uw Frigidaire kachel te zien na het schoonmaken. Dit is as.

Meng 1 deel azijn op 1 deel water in uw squirt fles.

Squirt de azijn mengsel over de Frigidaire kookplaat en veeg met een schone washandje. Wrijf de deur en knoppen op dezelfde wijze.

Share This Post