Index / Bedrijf / Hoe maak je een Fresh Bakery Business in Pennsylvania Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Fresh Bakery Business in Pennsylvania Open

In Pennsylvania, opent u twee verschillende soorten verse bakkerij bedrijven - een huis bakkerij of een handelszaak. Beide zijn erkend door de Pennsylvania ministerie van Landbouw en beide moeten staatswetten met betrekking tot de veilige bereiding e

AdvertisementIn Pennsylvania, opent u twee verschillende soorten verse bakkerij bedrijven - een huis bakkerij of een handelszaak. Beide zijn erkend door de Pennsylvania ministerie van Landbouw en beide moeten staatswetten met betrekking tot de veilige bereiding en verwerking van levensmiddelen voor de openbare verkoop te volgen, maar er zijn enkele verschillen. Thuis bakkerijen vereisen geen commerciële keuken en ga zo maar kan worden geopend met weinig startkapitaal, terwijl de retail bakkerijen zijn niet zo beperkt in de aard van de bakkerij items die ze kunnen produceren. Bovendien, hoewel de opstartprocedure voor elk type versgebakken lijkt, is het raadzaam u aan de wetten en voor- en nadelen verbonden aan elk alvorens te beginnen.

Schrijf een business plan dat de soorten gebakken goederen die u zal produceren, uw recepten en productiemethoden, waar u uw ingrediënten uit zal verkrijgen adressen, hoe en waar je zowel ingrediënten en eindproducten, wie uw doelgroep is zal opslaan of waar u zult verkopen van uw gebakken goederen en hoe u uw bakkerij items zal vervoeren, indien van toepassing. Je moet ook een overzicht van uw boekhoudmethoden, reclame-strategieën en ideeën voor het verkrijgen van de fondsen en apparatuur die u nodig hebt om te beginnen.

Kies een locatie voor uw bakkerij. U kunt werken vanuit uw huis, de aankoop of lease van een bestaande bakkerij gebouw of de bouw van een nieuw gebouw. Overweeg zorgvuldig de kosten van elke optie, inclusief verbouwing / bouw en de kosten voor apparatuur. Daarnaast overwegen uw verkoop opties met zowel retail en home bakkerijen, zoals u zult moeten verkooppunten zoals boerenmarkten, beurzen, website bestellen, enz., Om uw huis bakkerij goederen in Pennsylvania verkopen.

Neem contact op met de plaatselijke autoriteiten bestemmingsplan voor uw gebied van Pennsylvania om zeker te zijn kunt u een levensmiddelenbedrijf op de gewenste locatie te beheren en toe te passen voor eventuele vergunningen u kan nodig zijn om vast te houden. Als uw warme bakker bedrijf ergens anders dan uw eigen keuken zal worden gevestigd, het huren van een architect of de bouw professionele plan tekeningen te maken voor de veranderingen of de bouw nodig zijn om de naleving van de commerciële keuken eisen te waarborgen. Niet begint met een verbouwing of de bouw op dit punt.

Registreer een fictieve naam met de Pennsylvania Department of State, tenzij uw bakkerij is een eenmanszaak en zal uw achternaam te gebruiken in de bedrijfsnaam. Solliciteer voor een zakelijke licentie met uw plaatselijke provincie en stadsbestuur het gebruik van uw fictieve bedrijfsnaam. Merk op dat uw bedrijf licentie alleen voorwaardelijke goedkeuring kan krijgen tot de juiste ministerie van Landbouw licenties worden verkregen.

Het verkrijgen van een federale Employer Identification Number (FEIN) van de IRS en het gebruik van dit nummer met de Pennsylvania Department of Revenue in te schrijven voor de juiste fiscale rekeningen. Aangezien voedsel verkocht voor consumptie buiten bakkerij terrein is een fiscaal vrijgestelde punt, heb je niet een verkoop / gebruiksbelasting vergunning nodig, maar je moet indienen voor een certificaat van vrijstelling. Bovendien, als je werknemers zal je zijn onderhevig aan Pennsylvania wetten met betrekking tot de werkgever bedrijfsvoorheffing, werkloosheidsverzekering en de vergoeding verzekering van werknemers.

Compleet en in te dienen ofwel een huis Food Processor Plan Review en Application of Retail voedselfaciliteit Plan Review en Toepassing op de Pennsylvania ministerie van Landbouw, afhankelijk van het type van verse bakkerijproducten je zal openen. Onder andere bij uw aanvraag een tekening van uw keuken-faciliteit, een lijst van al uw bakken apparatuur, het business plan dat u schreef eerder en kopieën van uw bestemmingsplannen vergunningen, fiscale attesten en de lokale licenties.

Bereid uw bakkerij voor inspectie door een regionale gerechten sanitaire of supervisor van het ministerie van Landbouw. De betrokken ambtenaar zal visueel inspecteren uw keuken om de naleving van de regelgeving voor de voedselveiligheid te garanderen, zal je interviewen over veilige procedures voedsel behandeling en voorbereiding en kunnen lab testen van bepaalde items te vragen op uw menu. Zodra de inspectie is voltooid, wordt u gevraagd om de licentiekosten te betalen en gaf een licentie, of schriftelijk van het weigeren van vergunningen gemeld, samen met informatie met betrekking tot de vaststelling van tekortkomingen en het opnieuw aanbrengen.

Share This Post