Index / Cars / Hoe maak je een Freightliner Air Pressure Sensor Problemen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Freightliner Air Pressure Sensor Problemen

Freightliner trekker vrachtwagens worden gebruikt om goederen te vervoeren in het hele land en voor de andere zware taken. Luchtdruk monitoren worden laten de bestuurder weten of de luchtdruk in een van de banden te laag voor het rijden. Als de Freig

Advertisement

Freightliner trekker vrachtwagens worden gebruikt om goederen te vervoeren in het hele land en voor de andere zware taken. Luchtdruk monitoren worden laten de bestuurder weten of de luchtdruk in een van de banden te laag voor het rijden. Als de Freightliner rijdt op een band waarbij de druk te laag is, kan de band blazen. Dit verhoogt de kans op controle over het voertuig verliezen. U kunt een probleem op te lossen met je bandenspanning monitor, maar het zal een professional te nemen om het te vervangen.

Wat je nodig hebt

Platte schroevendraaier

Parkeer de Freightliner op een vlakke ondergrond. Het gewicht van het voertuig wordt gelijkmatig verdeeld over elk van de banden. Parkeer in de buurt van een luchtdruk machine, zoals bij een truck stop of grote tankstation.

Ga naar de eerste band op uw Freightliner waarvan u denkt dat een defect drukmeter hebben.

Noteer de benodigde druk van het label op de band. Als u niet de vereiste druk kennen, contact op met de fabrikant of de band retailer.

Draai de sleutel in de Freightliner naar de "Accessory" of soortgelijke positie, zodat het elektrisch systeem wordt ingeschakeld. De truck dashboard meters moeten functioneren, zodat u kunt een meting van de druk monitor.

Zoek het ventiel op de band en verwijder de dop van de stengel. Gebruik een kleine platte schroevendraaier in te drukken op het puntje in het ventiel om de lucht uit de band vrij te geven.

Wacht totdat de band is ongeveer halverwege plat en controleer de meters in uw truck. De drukregelaar moet branden Vervang de drukregelaar als het niet brandt Vervang de lucht verwijderd uit de band.

Share This Post