Index / Tuin / Hoe maak je een Fragmentarisch Lawn Fix

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Fragmentarisch Lawn Fix

Groeiend gras als het niet wil groeien lijkt een onmogelijke taak en een gevecht tegen de natuur. Onkruid, parasitaire en insecten invasies, geliefde huisdieren en arme grond zijn slechts een paar van de redenen voor lelijke, fragmentarisch gazons. D

AdvertisementGroeiend gras als het niet wil groeien lijkt een onmogelijke taak en een gevecht tegen de natuur. Onkruid, parasitaire en insecten invasies, geliefde huisdieren en arme grond zijn slechts een paar van de redenen voor lelijke, fragmentarisch gazons. De eerste stap om repareren van een lelijke grasveld identificatie of diagnose van het probleem. Elimineer onkruid en parasieten, train je hond om een ​​out-of-the-way ter plaatse te gebruiken en voedingsstoffen toe te voegen aan uw grond te krijgen een voorsprong op een mooi gazon.

Wat je nodig hebt

 • Hark

  beluchter

  Mest of compost

  Veenmos

  Graszaad

  Tuinslang of sprinklerinstallatie

Hark het te reseeded zodanig dat de toplaag los tot een diepte van ongeveer twee inches. Inzaaiing is de minst dure en meest gemakkelijk te bereiken methode van de heropleving van uw gras.Beluchten het gebied. Dit wordt gedaan met de hand met behulp van een speciaal gereedschap met holle tanden, of met een beluchter. Beluchting opent de grond, het voeden van de graswortels de essentiële zuurstof en voedingsstoffen voor een goede groei.

Top-kleding van de omgeving. Een top-dressing is een mix van mest of compost en veenmos toegepast op ongeveer een kwart-inch dik. U kunt ook mengen in de stekkers uit de beluchting. Vlot en niveau deze toepassing met een hark. Idealiter een gazon profiteert van een kwaliteit top-jurk twee keer per jaar.

Zaad het gebied met behulp van een gras mix geschikt is voor uw behoeften en de locatie. Bijvoorbeeld, als uw huisdier het probleem veroorzaakt, kies een raaigras of zwenkgras mix die beter bestand is tegen urine. In een zwaar reisde gebied, kiest Bermuda of Bluegrass voor het beste resultaat. Deze laatste twee doen ook goed in een warme zuidelijke klimaat, terwijl de Bluegrass en Fescue goed gaan naar het noorden.Stevig en water royaal totdat uw zaad ontkiemt. Kieming tijden staan ​​vermeld op het zaad verpakking. Zodra kiemen optreedt, water voor een grotere lengte van de tijd minder vaak. Een zaad moet vochtig blijven om te kunnen overleven.Hints

Het installeren van een sprinklerinstallatie op timer minimaliseert de tijd die het besproeien van uw nieuwe gras.

Wees voorzichtig met overbemesting, of het gebruik van meststoffen te hoog in stikstof, omdat dit leidt op gebrand patches.

Verblijf van het nieuwe gras totdat het gerenommeerde. Wandelen op het, of snijden voordat het drie tot vier centimeter in hoogte zal beschadigen of doden.

Share This Post