Index / Huis / Hoe maak je een Formica Countertop Edge Cut

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Formica Countertop Edge Cut

Formica is een vorm van laminaat. Laminaat is gevoelig voor splitsen en chippen als het snijden. Als u Formica aanrecht dat moet tijdens de installatie te snijden, kunt u de splitsing en chippen beperken door het oppervlak te beschermen met een laagj

AdvertisementFormica is een vorm van laminaat. Laminaat is gevoelig voor splitsen en chippen als het snijden. Als u Formica aanrecht dat moet tijdens de installatie te snijden, kunt u de splitsing en chippen beperken door het oppervlak te beschermen met een laagje plakband. Met behulp van een kleine tanden mes en snij heel langzaam zal ook helpen. Aanrecht bezuinigingen moeten perfect recht zijn om te kijken recht aan de randen, dus niet proberen om het uit de vrije hand te doen.

Wat je nodig hebt

 • Potlood

  Recht stuk 1-by-3 inch-wood

  afplakband

  Cirkelzaag met fijne tanden zaagblad

  Rolmaat

  2 grote veerklemmen

Markeer de lijn die u wilt knippen, het gebruik van uw recht stuk hout als een straight-edge voor uw potlood.

Stel een stukje plakband over de lijn, langs zijn lengte, dus het is volledig bedekt. Teken de lijn weer, op de top van de tape.

Plaats de cirkelzaag aan het begin van de lijn, met de fijne getande mes bekleed met de lijn en de beschermkap zitten plat op de teller.

Zet een potlood teken aan de buitenrand van de beschermkap, op de teller. Meet de afstand van het merk van de afgeplakte lijn (ongeveer 2 inch), met een meetlint.

Stel je rechte plank langs de gemarkeerde lijn. Plaats het bord, dus het zit 2 inches (of volgens uw meting) uit de lijn, parallel aan het. Klem de kaart op zijn plaats.

Voer de cirkelzaag over de toonbank, met het mes op de afgeplakte lijn en de beschermkap tegen de raad van bestuur om het draaiende te houden recht. Snijd langzaam, in één beweging, de hele weg langs de lijn.

Share This Post