Index / Cars / Hoe maak je een Ford Turbo Diesel 6-Liter Motor Reinig

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Ford Turbo Diesel 6-Liter Motor Reinig

De Ford Turbo 6-liter diesel motor wordt gebruikt in de Ford Super Duty lijn van vrachtwagens. De F-serie is uitgerust met de 6,0-liter, 8-cilindermotor met bepaalde Econoline busjes. Mogelijk moet u uw huidige motor schoon te maken voor optimale pre

AdvertisementDe Ford Turbo 6-liter diesel motor wordt gebruikt in de Ford Super Duty lijn van vrachtwagens. De F-serie is uitgerust met de 6,0-liter, 8-cilindermotor met bepaalde Econoline busjes. Mogelijk moet u uw huidige motor schoon te maken voor optimale prestaties of een oude motor die u herbouwen. Het is belangrijk om de veilige en juiste manier om de motor te reinigen om schade aan het apparaat te vermijden en alle roest en vuil wordt verwijderd leren.

Wat je nodig hebt

Emmer

staalborstel

Rags

carburateur schoner

WD-40

Schakel de motor uit en laat hem afkoelen. Als de Ford onlangs werd gedreven, laat een vol uur voor een goede cooling down.

Schrob de motor met een staalborstel. Hierdoor wordt de opbouw van koolstof en vuil te verwijderen. Gebruik een doek om de opgebroken deposito's weg te vegen. Ga door met schrobben en vegen de motor totdat alle grote deposito's zichtbaar zijn verdwenen. Voor hardnekkig vuil, dompel de staalborstel in heet water. Dit zal helpen verzachten de deposito's.

Maak de resterende puin en vuil met carburateur schoner. Spuit de carburateur reiniger op het oppervlak van de motor. Gebruik een doek om ervoor te zorgen dat de stofzuiger alle delen van de motor, met inbegrip van kleine spleten en hoeken bereikt. Laat de reiniger te genieten in het oppervlak gedurende vijf minuten.

Dompel de staalborstel in wat warm water om eventueel vuil dat op de borstel blijft te verwijderen. Schakel de motor van de stofzuiger en de resterende puin met de staalborstel en rag. Spoel de doek in het warme water en veeg de motor schoon. Herhaal dit proces totdat de motor zichtbaar schoon is.

Laat de motor aan de lucht drogen of droog met een niet pluizende doek. Om toekomstige roestvorming te voorkomen en aangekoekt op koolstof, pre-behandeling van de motor met WD-40. Spuit het smeermiddel op de motor oppervlak.

Share This Post