Index / Cars / Hoe maak je een Ford F250 F350 Super Duty Diesel 7.3L kopen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Ford F250 F350 Super Duty Diesel 7.3L kopen

Er is geen vraag Ford had een winnaar met de Super Duty 7.3L diesel, gemaakt 1999-2003. Hier zijn een paar tips om na te denken over bij het zoeken naar een gebruikt exemplaar. Neem het van iemand die bezeten een voor vele jaren! Wat je nodig hebt Ge

AdvertisementEr is geen vraag Ford had een winnaar met de Super Duty 7.3L diesel, gemaakt 1999-2003. Hier zijn een paar tips om na te denken over bij het zoeken naar een gebruikt exemplaar. Neem het van iemand die bezeten een voor vele jaren!

Wat je nodig hebt

Geduld.

Bepaling.

Automatische transmissie-De eerdere modellen hadden transmissie problemen. De transmissie zou warm lopen en verbranden. Ford had een pro-actieve dienst bulletin en zou het probleem op te lossen gratis. De 1999 en ongeveer 2000 modellen hadden geen transmissie koelleidingen aan de radiator, waardoor Ford de radiator vervangen, koelleidingen, plus een ton van andere kleine onderdelen toegevoegd. Als u een ouder model dat niet deze verandering heeft gehad vinden, het zal u terug een paar honderd dollar om dat te doen.

Waterpomp-koelvloeistof plassen onder de auto na wordt geparkeerd. De zeehonden gaan slecht in de waterpomp en koelvloeistof lekt uit de waterpomp wenen gat. Het is een vrij grote taak om de waterpomp als je nog nooit eerder hebt gedaan en zal $ 200-300 kost, want je zult waarschijnlijk willen de slangen, koelvloeistof sensor, serpentineaandrijvingen, etc. Plan te vervangen op de uitgaven veel te vervangen meer als je een reparatiewerkplaats doen.

Fuel Drain petcock-Fuel zal lekken uit het brandstoffilter behuizing. De "O" ringen in de brandstof petcock gelegen aan de achterzijde van het brandstoffilter woningen zullen moeten worden vervangen. De reparatie kost slechts een paar cent en ongeveer een uur van uw tijd op te lossen.

Achter Remklauwen-De achterste remklauwen vasthouden en de achterste remblokken zullen voortijdig slijten. Als je dit niet op tijd weet te vangen van de remschijven moet ook vervangen. In 120.000 mijl had ik de achterste remklauwen en remblokken twee keer vervangen. Als je het zelf doen en het gebruik korting onderdelen het zal u ongeveer $ 130-150. Als u een reparatiewerkplaats doen de reparaties voor te bereiden om te betalen 2 of 3 keer dat.

Starter Motor-Op ongeveer 100.000 mijl dacht dat ik mijn batterijen nodig vervangen. Het voorgerecht kregen geleidelijk trager naarmate de tijd wanneer u op. Uiteindelijk niets gebeurde toen ik draaide de sleutel. Blijkt dat de borstels in de starter was volledig versleten. Ik nam de starter naar een winkel en had herbouwd voor de helft van de kosten van een nieuwe starter ($ 85), en had nog steeds een levenslange garantie.

Nokkenas Sensor-Deze gaan slecht op ongeveer 100.000 mijl. Wanneer dit het geval je het weet. Je gaat van het lopen mooi en glad op 70 mph om helemaal niet actief is. De vervanging nokkenas sensor is ongeveer $ 30. Krijg één van de Ford-dealer. Mijn truck was niet onder de garantie en Ford verving het nog steeds gratis. Degenen van de korting auto-onderdelen winkels zijn een paar dollars goedkoper, maar ze zijn niet zo goed. Voordat ik ging naar de dealer, probeerde ik een 2 verschillende sensoren van de korting plaatsen. Men maakte de truck moeilijk om te beginnen, de andere zou beginnen oke, maar het liep ruw. Gewoon één van Ford en bespaar jezelf de moeite.

Speed ​​Sensor-Als je toevallig om een ​​proefrit een model met niet-werkende cruise control, de overdrive licht knipperen, en een niet-werkende snelheidsmeter onder de 40 mph, niet laat dat een deal breaker. De dader is een $ 30 snelheidssensor, gelegen op de achteras. Duurt ongeveer 15 minuten te vervangen.

Banden-Een set van goede banden voor een tweevoudig zal u terug $ 1200, ongeveer $ 800 voor een standaard model. Als je een mooi voorbeeld met een goede rubber vindt u honderden dollars vooruit meerdere zijn.

Fuel Mileage-Deze trucks staan ​​bekend om hun uitstekende brandstofverbruik. Mine krijgt 23-24 mpg op de snelweg.

Wijzigingen-Veel van deze trucks zijn gewijzigd door de jaren heen. Uitlaatsystemen, turbo's, computerchips, lift kits. Tenzij je weet dat een gerenommeerde shop heeft deze wijziging gemaakt, pas op voor deze voertuigen.

Share This Post