Index / Careers & Work / Hoe maak je een Follow-Up Call Maak Na een sollicitatiegesprek

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Follow-Up Call Maak Na een sollicitatiegesprek

Je liet gewoon een prachtige interview voor een baan die je graag zou hebben en u bent in de wolken. Naarmate de dagen voorbij, je geluk begint af te nemen en vraag je je af als je een goede indruk gemaakt. Aan het eind van de week, je nog steeds nie

AdvertisementJe liet gewoon een prachtige interview voor een baan die je graag zou hebben en u bent in de wolken. Naarmate de dagen voorbij, je geluk begint af te nemen en vraag je je af als je een goede indruk gemaakt. Aan het eind van de week, je nog steeds niets gehoord en je vraagt ​​je af of ze die u overweegt. Het is tijd om een ​​post-interview follow-up call te maken om de informatie die u nodig hebt.

Ga zitten met een blocnote en pen ongeveer een week na het sollicitatiegesprek aan de follow-up call te maken. Het hebben van een blocnote bij de hand zal u helpen eventuele opmerkingen die komen op uw follow-up call te nemen.

Bel de plaats waar u geïnterviewd en vragen om de persoon die je geïnterviewd om te spreken.

Vertel de interviewer je naam, waarom u belt en herinner haar toen je naar beneden zat met haar voor het interview. Dit zal haar geest te vernieuwen om wie ze spreken met.

Vraag de interviewer over de status van de positie die u geïnterviewd voor. Als de positie is nog open, vraag dan of je nog in behandeling.

Het einde van de follow-up call na je sollicitatiegesprek door het vertellen van de interviewer dat je nog steeds geïnteresseerd in de job en je kijkt uit naar haar in de toekomst.

Share This Post