Index / Huis / Hoe maak je een Folding Ladder Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Folding Ladder Build

Vouwen ladders zijn een noodzaak als je nodig hebt om een ​​hoger niveau te bereiken, maar gebrek aan opslagruimte voor een langere ladder. Folding ladders voorkeur boven rechte lengte ladders als ze zijn ook zeer gemakkelijk te hanteren. Door het ge

AdvertisementVouwen ladders zijn een noodzaak als je nodig hebt om een ​​hoger niveau te bereiken, maar gebrek aan opslagruimte voor een langere ladder. Folding ladders voorkeur boven rechte lengte ladders als ze zijn ook zeer gemakkelijk te hanteren. Door het gebruik van twee 6-foot ladders, kunt u een betrouwbare opvouwbare ladder op een laag budget te creëren.

Wat je nodig hebt

 • 2-door-4, 16-inch lang

  2 6-foot ladders, 18 inch breed

  2 2-inch breed heavy duty deurscharnieren

  4 5-inch schroeven

  8 3 1/2 inch schroeven

  Boren

  Phillips boor

Plaats een 6-foot ladder op een vlakke ondergrond die horizontaal en de positie van jezelf aan de bovenkant van de ladder.

Plaats een 16-inch 2-door-4 deel tussen de twee zijden van de ladder aan de bovenkant. Het 2-door-4 te plaatsen teneinde de diepte van vier inch overeenkomt met de dikte van de ladder. Drive twee 5-inch schroeven hoewel elk einde aan stevig te bevestigen aan de 2-by-4 aan de ladder.

Plaats de tweede 6-foot ladder aan de bovenkant van de eerder geplaatste ladder een overspanning van 12 voet te creëren. Druk bovenste en onderste uiteinden samen om een ​​kloof te elimineren.

Plaats een 2-inch brede deurscharnier op elk van de twee verbindingspunten. Rijden twee 3 1/2 inch schroeven door het einde van elk scharnier de ladders elkaar permanent sluiten.

Vouw de bovenkant ladder over de onderste ladder op te slaan. Bij het gebruik, plaatst u de scharnier kant die het dichtst bij het gebouw van je af zodat de ladders niet plooien.

Hints

Gebruik altijd een ladder op een vlakke ondergrond.

Share This Post