Index / Cars / Hoe maak je een FOB voor een Buick Park Avenue programmeren

Share This Post

Cars

Hoe maak je een FOB voor een Buick Park Avenue programmeren

De Buick Park Avenue, geproduceerd in de Verenigde Staten tot 2005, pochte een remote keyless entry systeem in latere jaren. Deze functie kunt u vergrendelen en ontgrendelen de portieren of de bagageruimte van ongeveer drie voet weg. U drukt gewoon o

AdvertisementDe Buick Park Avenue, geproduceerd in de Verenigde Staten tot 2005, pochte een remote keyless entry systeem in latere jaren. Deze functie kunt u vergrendelen en ontgrendelen de portieren of de bagageruimte van ongeveer drie voet weg. U drukt gewoon op een knop op de sleutelhanger, die een radiozender bevat. Er is ook een 'paniekknop' die, wanneer ingedrukt, klinken zal claxon van de auto gedurende een halve minuut. Af en toe moet u de handzender programmeren nadat de batterij te vervangen die zal "re-sync" de zender naar de ontvanger in uw auto.

Stand binnen drie voeten van uw Buick Park Avenue, die de sleutelhanger in de hand.

Druk beide "Lock" en "Unlock" op de handzender tegelijkertijd gedurende ongeveer acht seconden. De claxon zal een keer klinken en de koplampen knipperen om te erkennen dat de herprogrammering is voltooid.

Test de sleutelhanger door te drukken "Lock" om te zien of de auto reageert door de deur op slot.

Hints

De dealer zal in eerste instantie de code van de sleutelhanger (en eventuele latere vervangende afstandsbedieningen) om uw auto. U kunt maximaal drie extra afstandsbedieningen afgestemd op uw Buick.

Share This Post