Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Fishing Reel Reinig

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Fishing Reel Reinig

Het is niet nodig om een ​​hoop geld uitgeven aan een visserij-reel om een ​​die zal duren te krijgen. De levensduur van de haspel zal afhangen van hoe goed je het te handhaven. Zelfs een goedkope reel zal een lange tijd duren als het goed is schoong

Advertisement

Het is niet nodig om een ​​hoop geld uitgeven aan een visserij-reel om een ​​die zal duren te krijgen. De levensduur van de haspel zal afhangen van hoe goed je het te handhaven. Zelfs een goedkope reel zal een lange tijd duren als het goed is schoongemaakt en onderhouden. Een dure reel zal het stof bijten als het links is gevuld met zout, zand en ander vuil. Als u wilt uw geld uit uw reel, dan moet je het schoon te houden. Het is niet zo moeilijk en duurt slechts een beetje tijd.

Wat je nodig hebt

Wattenstaafjes

Phillips schroevendraaier

WD-40 of reel vet

schone handdoeken

papieren handdoeken

Zoek een schone plek om de haspel uit elkaar te halen. Omdat je zult het verwijderen van een aantal schroeven en onderdelen, zou een keukentafel de perfecte plek waar om uw werk te doen. Je zult in staat zijn om al uw onderdelen op één plaats bevatten, zodat er niets verloren gaat.

Verwijder de spoel van de staaf. U kunt nu de stang ergens uit de weg, omdat je niet het zal nodig hebben voor een beetje. Leg je handdoeken op de tafel. Je werkt aan de ene en het gebruik van de andere om uw onderdelen te houden.

Draai het handvat van de haspel. Meestal wordt dit gedaan door het losdraaien van de handgreep linksom. Als de hendel op wordt gehouden door een schroef, moet je in staat zijn om het los te draaien met uw vingers. Het handvat moet dan zich gemakkelijk verwijderen van de haspel. Zet de hendel aan één van de handdoeken.

Spuit een beetje WD-40 aan de buitenzijde van de rol. Veeg de buitenkant van de haspel met wat keukenpapier. Je principe schoonmaken van het vuil dat zich aan de buitenzijde van de rol.

Draai de vier schroeven die zichtbaar aan één zijde van de haspel zijn. Kennis te nemen van hoe de schroeven bij elkaar houden de haspel. Plaats de schroeven op de handdoek met de haspel handgreep. Verwijder de plaat en plaats het op de handdoek met de andere delen.

Kijk naar de haspel en noteer waar de tandwielen zijn. Gebruik je wattenstaafjes en verwijder al het vuil dat je kunt zien. Als u met WD-40, spuit een kleine hoeveelheid op elke versnelling. Bij gebruik van reel vet, een paar druppels op elke versnelling.

Zet de haspel weer bij elkaar. Gewoon achteruit alle stappen die je ging gewoon door naar de haspel uit elkaar te halen. Zodra u de onderdelen weer op de haspel hebt, kunt u de haspel terug op de stang te zetten. Je bent nu klaar om weer te gaan vissen.

Hints

Spray je hengel en spoel af met vers water elke keer dat je het gebruikt. Reinig uw reel meteen, als het daalt in het zand. Reinig uw reel ten minste eenmaal per jaar.

Share This Post