Index / Bedrijf / Hoe maak je een Fellowes Shredder Fix

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Fellowes Shredder Fix

De opkomst van identiteitsdiefstal heeft een papierversnipperaar een virtuele noodzaak voor elke werkplek of kantoor aan huis gemaakt. Een shredder kan helpen bij persoonlijke of vertrouwelijke informatie in verkeerde handen te voorkomen, en kan veil

AdvertisementDe opkomst van identiteitsdiefstal heeft een papierversnipperaar een virtuele noodzaak voor elke werkplek of kantoor aan huis gemaakt. Een shredder kan helpen bij persoonlijke of vertrouwelijke informatie in verkeerde handen te voorkomen, en kan veilig verwijderen van een aantal documenten die krachtens de wet moeten worden versnipperd. Als je problemen hebt met je Fellowes papiervernietiger, probeer het de vaststelling van jezelf.

Wat je nodig hebt

Pincet

Canola of maïsolie nevel

Leeg de prullenmand en schakel de shredder in "Reverse" om eventuele vastgelopen papier te verwijderen. Langzaam wisselen tussen de "Auto" en "Reserve" schakelt om het vastgelopen papier vrij te werken. Als het papier houdt, haal de shredder en trek de ingediende papier met een pincet. Schakel de shredder op "Auto" om alle resterende sporen van papier te verwijderen. Als de snij cilinder op uw shredder regelmatig vastloopt, kan het nodig worden gesmeerd.

Leeg de mand en waarborgen dat de snijkop zich in de juiste positie, en dat de shredder is aangesloten op een stroombron. Als het tabblad van de papiervernietiger hoofd is niet in de juiste positie, zal het niet versnipperen. Beweeg de schakelaar op "Auto" en plaats papier in de feeder. Als de papiervernietiger stopt versnipperen, maar er is geen papier is vastgelopen, laat het rusten voor 20 tot 30 minuten.

Olie de shredder aan een piepende of harde geluiden te stoppen. Gebruik shredder olie of een plantaardige olie, zoals maïs of canola, in een niet-aërosolhouder. Gebruik een uitbreiding mondstuk om de olie te krijgen in de shredder hoofd. Houd de "Reverse" knop, zet dan het topje van de olie in de papierinvoer. Maak twee of drie veegt over de shredder. Zet de schakelaar op "Auto" en laat de shredder een looptijd van drie seconden. Zet de shredder terug in "Reverse" gedurende drie seconden. Herhaal de "Auto" en "achterzijde" -proces minstens driemaal.

Verwijder eventuele verstoppingen door het plaatsen van de schakelaar in de "Auto" en druk op de "Manual Forward" knop ongeveer vijf seconden, indien de shredder werkt alleen in omgekeerde richting. De sensor in het midden van het versnipperen console moet worden ingeschakeld om de voorwaartse shredding activeren.

Hints

Als de shredders helemaal niet draaien, kunnen de tandwielen ontdaan zijn geworden en kunnen aan vervanging toe.

Gebruik nooit synthetische of aardolie gebaseerde olie, of spuitbussen smeermiddelen zoals WD40, olie de messen; ze kunnen verbranden en ernstig letsel en schade.

Share This Post