Index / Huis / Hoe maak je een faux open haard verdienen met een Bookshelf

Share This Post

Huis

Hoe maak je een faux open haard verdienen met een Bookshelf

Het maken van een prachtige open haard uit een boekenplank is een geweldige manier om drama toe te voegen aan uw leefruimte. Het biedt ook een steunpunt voor een neutrale of normaal uitziende kamer. Werken met een meubel u al bespaart geld en is een

AdvertisementHet maken van een prachtige open haard uit een boekenplank is een geweldige manier om drama toe te voegen aan uw leefruimte. Het biedt ook een steunpunt voor een neutrale of normaal uitziende kamer.

Werken met een meubel u al bespaart geld en is een geweldige manier om te hergebruiken wat er kan zijn beland in de "te worden gedoneerd" stapel.

Wat je nodig hebt

 • Boekenplank

  1/4 inch multiplex

  decoratieve sierlijst

  Hamer

  3/4-inch nails

  hout stopverf

  Tabel zaag of handzaag

  Drop doek

  Fijnkorrelig schuurpapier

  Latex muurverf

  Zelfklevende voelde strips

  Kaarsen

Wis een werkruimte die open en goed geventileerd is. Geef jezelf voldoende ruimte om te werken aan alle kanten van de boekenplank als het plat legt. Als u besluit om te werken in uw huis, gebruik van een oud laken of drop doek (die kan worden gekocht bij elk huis verbetering winkel) om de vloeren en het afgewerkte product te beschermen.Meet de bestaande boekenplank. Klik hier voor de afmetingen van boven naar beneden, van links naar rechts en van voor naar achter. De hier beschreven stuk is 36 duim lang, 36 inch breed en 11 inch diep, met vier planken.Werken met de boekenkast op de drop doek, verwijder alle schappen met uitzondering van de bovenste plank, als uw mantel. Sommige oudere boekenkasten 'spijkers of schroeven kunnen worden verroest of moeilijk om een ​​koevoet rond te krijgen. Wees voorzichtig bij het verwijderen van deze, als je niet wilt dat de resterende hout beschadigen. U kunt altijd in de schroefgaten met hout stopverf te vullen, maar u niet wilt dat het afgewerkte product te laten uitzien als Zwitserse kaas.Voeg een bord als je boekenplank heeft niet één reeds bevestigd. Om dit te doen, lag de boekenplank op de drop doek, met de voorkant van de plank naar beneden. Bevestig een ¼-inch dik stuk triplex dat overeenkomt met de hoogte en breedtematen - in dit geval 36 inch breed en 36 inch hoog - op de achterzijde van de boekenplank. Dit stelt de structuur om te voorkomen dat het uit elkaar te splitsen. Zet het bord met behulp van ¾-inch nagels rond de omtrek, en zorg ervoor dat de nagels rechtdoor in het frame van de plank. Gebruik een spijker elke drie tot vier inch voor sterkte en stabiliteit.Knip drie stukken van decoratieve sierlijst aan de voorzijde te kaderen. Met behulp van een tafel zag, als je het hebt (of een handzaag indien niet), snijd de zijstukken van molding op 45 graden hoeken voor een goede pasvorm aan de bovenkant hoeken; de onderste hoeken moeten dwars door te snijden. De zijstukken in dit voorbeeld moet 36 inches lang op het hoogste punt van de hoek te zijn: het stuk aan de rechterkant moet worden gedraaid met de hoge punt op de juiste, laag op de linkerkant. Het stuk van de linker moet het hoogste punt aan de linkerkant, laag op de rechter hebben. Snijd een derde stuk spuitgegoten tot 36 inch aan de langste zijde 45 graden hoeken aan beide uiteinden, zodat het goed past bij de zijstukken.Draai de plank boven op zijn rug, met de voorkant van het rek op. Nagel elk van de vormstukken aan de zijkanten van het frame, met de langste zijden zelfs met het frame van de boekenplank. Plaats een spijker elke 4-5 inches, en verzink elke nagel lichtjes. Volgens Miriam-Webster.com, frezen betekent "het hoofd van (zoals een schroef) ingesteld op of onder het oppervlak." Te verzinken, gebruikt u een puntbeitel of groter nagel en plaats de punt aan de bovenkant van de nagel, die zojuist gehamerd. Tik licht op de nagel net iets onder het oppervlak van het hout te duwen. Dit zal de open haard een mooie, schone rand te geven.

Plaats de bovenkant vormen langs de bovenste plank om in het gaatje tussen de twee zijstukken, duwen tot dicht bij die stukken. Dit creëert ook een afgewerkte rand langs de mantel oppervlak. Nogmaals, veilig en verzink de nagels om de 4-5 inches.

Dep een klein beetje van hout stopverf in elk van de nagel gaten aan de voorzijde van de open haard en laat het drogen voor ongeveer 30 minuten.

Nadat het hout stopverf is opgedroogd, met een fijne korrel schuurpapier en voorzichtig zand over de stopverf tot het oppervlak glad en egaal.Verf het oppervlak en het interieur van de open haard. Standard latex muurverf zal goed werken. Als u een meer gestileerde kijkje wilt, gebruik maken van een high-gloss emaille in zwart voor het interieur van de open haard en donkere chocolade aan de buitenkant. Geen behoefte om high-heat verf gebruiken - uw faux open haard zal niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen.Verwijder het papier van de zelfklevende voelde strips en leg ze op de onderste rand van de twee zijstukken. Zorg ervoor dat de randen van het vilt strip knippen, zodat ze niet zichtbaar zijn. Dit beschermt de vloer zoals u het rond bewegen, of als het per ongeluk wordt gestoten.Stel de faux open haard in de locatie van uw keuze en zet een selectie van kaarsen op de vloer erin. Of voeg een open haard rooster om een ​​meer afgewerkte look te creëren.Hints

Gebruik een lage of geen VOC verf te verminderen of te elimineren schadelijke verfdampen. Deze zijn te vinden op uw lokale verf winkel of bij grote doos winkels zoals Home Depot en Lowe's.

Bij de aankoop van uw molding, ga met uw metingen in de hand, zodat u kunt de houthandel snijd de hoeken op hun professionele apparatuur. Dit zal uw bouwproject gaan veel meer soepel en gemakkelijk. Doe hetzelfde voor het bord bezuinigingen.

Zorg ervoor dat de kaarsen niet recht zitten naast de zijkanten - zij zullen de verf blister en kon het hout in brand.

Bij het gebruik van kaarsen, altijd voorzichtig rond kinderen en dieren.

Share This Post