Index / Huis / Hoe maak je een Faux open haard te bouwen op een blinde muur

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Faux open haard te bouwen op een blinde muur

Het bouwen van een faux open haard op een blinde muur is een nieuwe manier om de visuele uitstraling van een open haard te creëren zonder de kosten van een echte open haard aanvulling. De sleutel tot succes in het creëren van een realistische faux op

AdvertisementHet bouwen van een faux open haard op een blinde muur is een nieuwe manier om de visuele uitstraling van een open haard te creëren zonder de kosten van een echte open haard aanvulling. De sleutel tot succes in het creëren van een realistische faux open haard is om dezelfde materialen die u zou gebruiken als het plaatsen van een echte open haard in uw huis te gebruiken. Tegels maken een mooi uitziende open haard haard, en een open haard surround in een ontwerp van uw keuze vormt de hoofdstructuur van de open haard. Met een paar bakstenen fineer stukken die je aan de vloer als een faux vuurhaard bodem, het enige wat ontbreekt zijn de vlammende logs en de hitte.

Wat je nodig hebt

 • Krijt

  afplakband

  thinset

  Drop doek

  Zwart interieur latexverf

  Penseel

  Open haard surround

  tegels

  tegel spacers

  Natte tegel zaag of tegelsnijder

  tegellijm

  Brick fineer

Bepaal de locatie van uw faux open haard en teken een schets van de faux vuurhaard en de haard in de voorkant van de faux vuurhaard met een krijtje. Gebruik een liniaal om de omtrek te creëren zodat alle partijen lood is.

Plaats afplakband op de muur ongeveer 2 inch van de geschetste vuurhaard. Leg een doek op de vloer eronder.

Verf de ruimte binnen de omtrek zwart naar jezelf een centraal punt voor de plaatsing van de haard en open haard surround geven. Gebruik een interieur latex verf en een penseel op het gebied bedekken en laat het een nacht drogen.

Installeer de open haard surround tegen de muur, gecentreerd op de faux vuurhaard. Meet de breedte van de surround met het meetlint en markeer de meting op de plint. Snijd de plint langs de gemeten lijnen met een handzaag en wrikken uit de muur met een koevoet. Verspreid thinset vijzel achter de rand, die zowel de poten en de kop. Druk op de surround tegen de muur in de open plek. Controleer dat het niveau met een waterpas en maak eventuele aanpassingen die nodig zijn, terwijl de mortel nog nat is.

Plaats de haard voor de open haard op de vloer onder de faux vuurhaard, tegen de basis van de surround. Verwijder de druppel doek en plaats een reeks van tegels op de vloer in de voorkant van de faux vuurhaard, de uitbreiding van de volledige oppervlakte van de getekende haard. Gebruik tegel spacers tussen de tegels om ruimte te scheppen voor het voegen tussen de tegels gewrichten. Mark tegels aan de rand die moeten snijden om te passen met krijt langs de snijlijnen.

Snijd de haard tegels met de juiste mes voor de tegel type. Gebruik een natte zaag voor dikkere stenen en tegels van klei en een tegel cutter om keramische tegels breken langs de snijlijnen. Na het snijden van de tegels, verwijder alle tegels uit de haard gebied en leg ze op een vlakke ondergrond in de buurt, in dezelfde volgorde plaatsen en patroon.

Tegellijm aan de haard met een getande troffel, met behulp van de platte kant van de troffel om de lijm en de inkeping aan richels in de lijm oppervlak te verhogen verspreiden. Breng de tegels terug naar de haard, drukken ze in de lijm te passen ze op hun plaats. Plaats tegel spacers tussen de tegels om de tegel lijnen niveau en de gewrichten uniform te houden. Laat de tegellijm een ​​nacht drogen.

Plaats baksteen fineer op de vloer in de surround te simuleren open haard van bakstenen vloer volgens dezelfde plaatsingsproces gebruikt met de haard tegels.

Share This Post