Index / Huis / Hoe maak je een Fake Marble Counter Top Make

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Fake Marble Counter Top Make

Het schilderen van een aanrechtblad met een faux marmeren afwerking geeft het oppervlak een stijlvolle look op een rendabele prijs. Marmer is duur en zwaar, maar u kunt besparen door het leren van de schildertechniek en toe te passen op de teller al

AdvertisementHet schilderen van een aanrechtblad met een faux marmeren afwerking geeft het oppervlak een stijlvolle look op een rendabele prijs. Marmer is duur en zwaar, maar u kunt besparen door het leren van de schildertechniek en toe te passen op de teller al op zijn plaats. Neem de tijd om te oefenen het schilderen van de marmeren aders en vlekken op een stukje oppervlak om jezelf te redden van potentiƫle problemen als het gaat om het afwerken van de aanrechtblad.

Wat je nodig hebt

 • Drop doeken

  Afwasmiddel

  schone handdoek

  150-schuurpapier

  Verfroller

  Verf kwasten

  grondverf

  satijn emaille

  mengschaaltje

  natuurlijke spons

  Veer

  Clear gloss vernis of sealer

  Karton

Plaats druppel doeken rond de balies en op de vloer rond de teller te helpen bevatten verf morsen. Veeg de balies schoon met water en afwasmiddel oplossing en droog de teller met een schone handdoek. Laat het oppervlak lucht drogen volledig voordat u verder gaat.

Wrijf een stukje schuurpapier met een 150 grit textuur over het oppervlak van de teller. Dit ruimt het oppervlak om de verf te helpen zich te houden en niet te schillen. Veeg het aanrechtblad met een vochtige handdoek om schuurpapier stof te verwijderen en laat het oppervlak drogen voor ongeveer twee uur.

De oppervlakte met een grondverf met een rol gelijkmatig bedekken het werkblad. Laat de primer drogen 05:56 uur en de oppervlakte met een tweede applicatie. Laat de primer drogen gedurende ten minste zes uur.

Bedek de primer met een satijnen emaille van de actuele basislaag kleur en laat de verf drogen 05:56 uur. Bedek het oppervlak met een tweede toepassing van glazuur en laat het drogen voor ten minste 48 uur voor het aanbrengen van de faux marmeren textuur.

Giet ongeveer 1/2 kop van de basiskleur verf in een kleine mengbeker en tint met een druppel grijze verf om het iets donkerder maken. Breng een faux marmer afwerking door deppen gebieden van de teller met een natuurlijke spons en een dun laagje van de getinte verf gevlekte gebieden te creƫren op het aanrechtblad. Laat de verf drogen voor ongeveer twee uur alvorens de marmeren aderen.

Verf marmer aderen op het werkblad met behulp van een donkerdere kleur dan de basislaag, zoals een donkergrijs of sienna kleur. Verzachten de aderen door ze licht borstelen met een penseel of veren.

Verf het aanrechtblad met een omber getinte doorschijnende glazuur als je wilt ter opluistering van het oppervlak. Droog het glazuur ongeveer 24 uur, of totdat het verhardt volledig.

Breng een duidelijke glans lak of acryl sealer om het schilderij op het aanrechtblad te beschermen. Wacht een week voordat u items op het aan de sluitmachine tijd om te genezen en te verharden geven.

Hints

Oefen de faux marmeren schildertechniek op een stuk karton, voordat het op de counter top. Een foto instellen van een marmeren plaat naast het gebied van verf te gebruiken als referentie.

Herschilderen het aanrechtblad met de basiskleur en herhaal de faux marmeren stappen als u niet tevreden bent met hoe het bleek de eerste keer. Dit kan alleen worden gedaan als u niet een glazuur of vernis op de counter top oppervlak hebben toegepast.

Share This Post