Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Fake Infomercial maken

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Fake Infomercial maken

De klok slaat twaalf ... Ja, coach van Assepoester kan veranderen in een pompoen, maar gebeurt er iets anders en ook voor de late-night tv-watcher. De infomercials beginnen. Een straathond in hart en nieren, de infomercial slaat een koopje tussen een

AdvertisementDe klok slaat twaalf ... Ja, coach van Assepoester kan veranderen in een pompoen, maar gebeurt er iets anders en ook voor de late-night tv-watcher. De infomercials beginnen. Een straathond in hart en nieren, de infomercial slaat een koopje tussen een commercieel die probeert om het product en een infosessie verkopen. Overtuigend door de lengte en diepte, een infomercial verkoopt een product aan degenen televisie watchers die een verhaallijn om de commerciële, een reden waarom ze moeten kopen, en misschien een beetje meer informatie over dit product hun leven zal verbeteren willen. Maak je eigen infomercial voor een klasse project of gewoon voor de lol.

Wat je nodig hebt

Video camera met een ingebouwde microfoon

Acteurs

Script

Artikel

Programma voor het bewerken van uw keuze (iMovie, Final Cut Pro, etc.)

Kies uw product. Bepaal of u wilt dat uw product te bestaan ​​in het "echte leven" of als het zo nep als uw infomercial is zal zijn. Een product kan variëren van een moer slijpmachine om glas schoner. Inwinnen of het product, afhankelijk van de vraag of het echt bestaat of uw verbeelding produceerde. Je moet kunnen aantonen hoe het product werkt aan een overtuigende infomercial maken.

Ontwikkel je script. Laat ruimte voor een demonstratie, een uitleg van uw product en getuigenissen. Besteed tijd om dit deel van het proces, als het script de basis voor uw infomercial vormt.

Verzamel je talent. Recruit een overtuigende persoonlijkheid voor uw belangrijkste acteur, en kies een aantal mensen om getuigenissen over hoe het product hun leven heeft veranderd geven.

Kies uw locatie voor de infomercial shoot. Stel de datum en tijd voor de shoot, en het talent en acteurs hiervan op de hoogte. Misschien wilt u uw getuigenissen afzonderlijk te schieten, of je ze zou kunnen bevatten in dezelfde opnametijd als het belangrijkste orgaan van de infomercial.

Plannen uit en schiet de infomercial met behulp van close-ups, middelgrote schoten en lange shots van het product, de belangrijkste acteur en de getuigenis providers.

Met behulp van een programma voor het bewerken van uw keuze, bewerkt u de opnamen samen. Houd het verhaal bewegende en het renteniveau door met inbegrip van passende muziek en graphics.

Hints

Nadere schoten dan je denkt dat je nodig hebt. Wanneer u wilt bewerken, zult u blij zijn om een ​​verscheidenheid om uit te kiezen zijn.

Na het bewerken, voert u de infomercial door een persoon wiens advies die u vertrouwt. Neem het advies in overweging en re-bewerken, indien nodig.

Share This Post