Index / Huis / Hoe maak je een Fake Fire voor een Faux open haard maken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Fake Fire voor een Faux open haard maken

Een fake brand ontstaat een visuele effect van flakkerende vlammen en vuur kleuren. Fake branden werken als kampvuur rekwisieten en decors, en een effectieve brandpunt voor een faux open haard. De voordelen van een valse vuur onder het ontbreken van

AdvertisementEen fake brand ontstaat een visuele effect van flakkerende vlammen en vuur kleuren. Fake branden werken als kampvuur rekwisieten en decors, en een effectieve brandpunt voor een faux open haard. De voordelen van een valse vuur onder het ontbreken van brandgevaar, het bijhouden van de open haard en de lucht schoon en vrij van rook en koolstof, en de mogelijkheid om een ​​dynamische, driedimensionale decoratief element toe te voegen aan de kamer. Pas de nep vuur om uw faux open haard past en maak je eigen conversation piece. Geef je faux open haard de sfeer van een knapperend haardvuur met een paar eenvoudige benodigdheden.

Wat je nodig hebt

 • Kleine logs of gespleten brandhout

  Spiegel, optioneel

  Viltstift

  Geel en oranje cellofaan

  Schaar

  kleine ventilator

  Extra sterke lijm

  Flikkerende faux kaars

Meet de faux open haard. Plan om de vlammen ten minste de helft van de hoogte van de open haard opening te maken. Stand terug en beslissen hoe breed en hoog je wilt de nep vuur te maken zodat het lijkt echt. Als bijvoorbeeld de afstand van de fireplace naar boven de haard opening 30 inches Vul de valse vuur 15 duim lang. Maak het vuur ten minste de helft van de breedte van de open haard opening.

Koop kleine logs of gesplitst logt de lengte die u koos voor de breedte van de brand in stap 1.

Stel een spiegel tegen de achterwand van de faux open haard, indien gewenst. Dit zal het lichteffect en het gevoel van beweging van het vuur te verhogen.

Teken vlam vormen op het cellofaan met een viltstift. Maak de vlam vormen verschillende hoogtes, met een vlam in elke kleur tot aan de hoogte die u in stap 1 geselecteerde creëren van verschillende hoogtes en vormen in de vlammen zorgt voor een realistisch effect. Maak de vlammen breed aan de onderkant en wees naar boven.

Snijd het cellofaan in de vlam vormen.

Stapel de open haard logs te laten uitzien als een echte brand in verhouding tot de faux open haard. Laat een ruimte in het midden van de logs voor de ventilator.

Plaats de ventilator op de open haard vloer, gericht naar boven. Een kleine ventilator ontworpen voor een computer of in een elektronicawinkel aanbod op te slaan, of een kleine batterij-aangedreven ventilator met oplaadbare batterijen werkt het beste.

Lijm de basis van de vlammen bij de open haard logs, afwisselende kleuren. Laat de vlammen drogen gedurende ten minste 20 minuten.

Plaats een flikkerende faux kaars in het midden van de open haard logs en zet hem aan. Zet de ventilator.

Share This Post