Index / Ambachten / Hoe maak je een Fairy maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Fairy maken

Fairies hebben een grote rol in de mythologie, folklore en in de literatuur speelden. Omdat feeën zo'n mysterieus en blijvende impact op de populaire cultuur heeft gehad, het maken van een fee is een geschikte decoratieve ambacht. U kunt een fee gebr

AdvertisementFairies hebben een grote rol in de mythologie, folklore en in de literatuur speelden. Omdat feeën zo'n mysterieus en blijvende impact op de populaire cultuur heeft gehad, het maken van een fee is een geschikte decoratieve ambacht. U kunt een fee gebruiken om de kerstboom versieren, als een decoratieve charme op verpakte cadeautjes of een sieraad te geven als een geschenk aan iemand die prominenten uit volksverhalen geniet.

Wat je nodig hebt

Potlood

karton

Schaar

ambachtelijke lijm

Kant

Boek van Victoriaanse beelden

Kleur copier

Fluweel

Twee brede veren, 3 "long

Pin

Gold aluminiumdraad

Lint

pailletten

Beads

lintversiering

Teken een vrouw of het lichaam van het meisje op karton, ongeveer acht duim hoog. Knip de tekening.

Lijm een ​​stuk van kant over de uitsparing van het lichaam en trim de randen, zodat de kant past het lichaam precies.

Selecteer een hoofd van een kind of vrouw uit uw boek van Victoriaanse beelden en maak een kleurenkopie van het. Knip het uit en plak het op de kop van de kaart-voorraad figuur.

Selecteer een grote bloei van je boek van Victoriaanse beelden en maak een kleurenkopie van het. Knip het uit en plak het op de kaart-voorraad fairy voor een rok.

Knip een stuk van fluweel groot genoeg is om de romp van de fee dekken en plak het op.

Lijm twee brede veren aan de achterkant van de figuur op de linker en rechter kanten op te treden als vleugels.

Knip een stukje goud aluminiumdraad vijf inches lang. Prik een gat in de bovenkant van de fee met een pin. Rijg de draad door het gat en breng het samen als een lus, het verdraaien van de uiteinden aan elkaar.

Bind een stuk lint naar de top van de draad in een grote boog. Lijm op glitter, kralen of extra lintversiering, als u wilt.

Hints

In stap 1, heeft uw tekening niet gedetailleerd of complex, maar eenvoudig en basic. Als je het moeilijk om te tekenen, te gebruiken tracing papier en teken een afbeelding.

Als u een boek van Victoriaanse beelden, bezoek websites zoals "victorianpassage" of "thecompletevictorian" niet kunt vinden (zie bronnen).

Share This Post