Index / tech / Hoe maak je een Facebook Artist pagina aanmaken

Share This Post

tech

Hoe maak je een Facebook Artist pagina aanmaken

Facebook pagina's kunt u een professionele front op Facebook te presenteren, waardoor het gemakkelijk is om uit te reiken aan de fans, het verwerven van meer fans in een "mond tot mond" -achtige instellen en uw werk te promoten. Met het oog op e

Advertisement

Facebook pagina's kunt u een professionele front op Facebook te presenteren, waardoor het gemakkelijk is om uit te reiken aan de fans, het verwerven van meer fans in een "mond tot mond" -achtige instellen en uw werk te promoten. Met het oog op een Facebook-pagina te maken moet u al een persoonlijke Facebook-profiel, moet de ondernemer of publieke figuur in kwestie, en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Facebook.

Ga naar de Maak een pagina deel van de Facebook-website. U kan het direct in je webbrowser toegang op facebook.com/pages/create.php, of door te klikken op "Maak een pagina" link aan de onderkant van de zijbalk links op een Facebook-pagina.

Klik op de "Artist, Band of Public figuur" knop in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Selecteer "Artist" van het "Kies een categorie" drop down menu; het menu is alfabetisch georganiseerd.

Vul een naam voor uw Facebook-pagina. Als u een pseudoniem gebruiken als een kunstenaar, kunt u die gebruiken in plaats van je echte naam. U kunt deze naam op een later tijdstip te wijzigen, indien gewenst.

Klik op het selectievakje vakje naast "Ik ga akkoord met Facebook Pages Voorwaarden" en klik op "Aan de slag" om de pagina te maken.

Bewerk de informatie op de pagina door te klikken op de "Edit Info" link uw naam op de nieuwe pagina. Dit zal u toelaten om de contactgegevens te veel als op een gewone profielpagina te wijzigen.

Wijzig de pagina-instellingen door te klikken op de "Edit pagina" knop in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor kunt u elke leeftijd beperkingen instellen, stelt u de standaard landing sectie wanneer mensen bezoeken uw pagina, blacklist gebruikers, en de terbeschikkingstelling instellingen wijzigen voor fans die "Like" uw pagina.

Hints

U kunt Facebook gebruiken als uw artiestenpagina / persona door te klikken op de knop Account in de linker bovenhoek; selecteer "Gebruik Facebook als pagina" en klik op de "Switch" knop naast de pagina die u wilt gebruiken. Om terug te schakelen, klikt u op "Account" om uw Facebook-profiel te selecteren.

Share This Post