Index / tech / Hoe maak je een Excel 2007-bestand dat crasht bij opslaan Fix

Share This Post

tech

Hoe maak je een Excel 2007-bestand dat crasht bij opslaan Fix

Excel 2007-bestanden kunnen beschadigd raken tijdens de opgeslagen. Excel zal proberen te heropenen en automatisch te repareren de werkmap, maar soms is dit niet werkt en je nodig hebt om de werkmap handmatig vastleggen. handmatig de vaststelling van

AdvertisementExcel 2007-bestanden kunnen beschadigd raken tijdens de opgeslagen. Excel zal proberen te heropenen en automatisch te repareren de werkmap, maar soms is dit niet werkt en je nodig hebt om de werkmap handmatig vastleggen. handmatig de vaststelling van het werkboek is een eenvoudig proces dat slechts enkele seconden in beslag neemt.

Open Excel 2007 en klik op de "Microsoft Office-knop."

Selecteer "Open" en blader naar het bestand dat u wilt herstellen.

Selecteer de drop-down pijl naast de knop Openen om de open opties te bekijken.

Selecteer "Openen en herstellen" en vervolgens op "Repair" als je wilt zo veel van het bestand mogelijk te herstellen. Selecteer "Extract Data" als het repareren van het bestand niet werkt.

Klik op de "Microsoft Office-knop" en kies dan "Opties voor Excel." Kies de optie 'Opslaan' en zorg ervoor dat het vakje "Save AutoRecover informatie" wordt gecontroleerd als een pro-actieve maatregel tegen bestand corruptie.

Selecteer de "Microsoft Office-knop" en dan "Opslaan als." Selecteer "Extra" en vervolgens op "Algemene opties." Vink het vakje "Automatisch Backup maken 'als een pro-actieve maatregel in het geval dat uw werkmap wordt niet te repareren.

Share This Post