Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Esq Zwitserse Horlogereparatie

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Esq Zwitserse Horlogereparatie

Movado, een Zwitsers horloge gebaseerd, ontwerpt, fabrikanten en verkoopt de ESQ Zwitsers uurwerk. Hoewel ESQ Zwitserse horloges online kunnen worden gekocht, het bedrijf beveelt de aankoop van hun horloges bij een erkende dealer. Dit zorgt ervoor da

AdvertisementMovado, een Zwitsers horloge gebaseerd, ontwerpt, fabrikanten en verkoopt de ESQ Zwitsers uurwerk. Hoewel ESQ Zwitserse horloges online kunnen worden gekocht, het bedrijf beveelt de aankoop van hun horloges bij een erkende dealer. Dit zorgt ervoor dat het horloge zal worden gedekt door de garantie van de fabrikant en helpt de consument te voorkomen slachtoffer vervalsers. Verzorg je ESQ Zwitserse en het zal jou om te genieten voor vele jaren te komen.

Wat je nodig hebt

Bonnetje

Reparatie en service aanvraagformulier

ESQ Swiss garantiekaart

opgevulde envelop

Geldige creditcard

Zoek een erkende ESQ service center. Begin met een bezoek aan Esqswiss.com en te klikken op de "Get Ondersteuning" link. Hier vindt u uw land en adres in te voeren en de website zal een lijst van erkende reparatiecentra ten dienste van uw gebied zijn terug.

Vul een reparatie en service aanvraagformulier. Deze zijn beschikbaar online of bij geautoriseerde ESQ service centers.

Verpak het horloge in een verzekerde, gewatteerde envelop. Zorg ervoor dat u de kassabon, garantiekaart bescherming kaart, de reparatie en service aanvraagformulier en een geldige creditcard nummer op te nemen. Als de reparatie niet onder de garantie, het formulier kunt u een pre-autorisatie een specifiek reparatie bedrag of u kunt kiezen om te wachten op een schatting.

Mail het horloge Repair Department Movado Group. Het juiste adres zal zijn verstrekt door de website, wanneer u uw locatie-informatie ingevoerd.

Hints

Verzeker uw horloge pakket voor het volledige bedrag voor mailing in de verpakking voor reparatie.

Om diefstal te voorkomen, het bedrijf raadt u niet "Movado" of een ander horloge merknaam op het pakket dat u verzendt voor reparatie te schrijven.

Share This Post