Index / Bedrijf / Hoe maak je een Employment doorzendverzoek

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Employment doorzendverzoek

Na het werken met een bedrijf voor een tijd, kunt u besluiten dat u wilt overschakelen naar een andere functie binnen het bedrijf. Het is misschien een stap je zien als het bevorderen van je carrière of een op basis van persoonlijke omstandigheden, z

Advertisement

Na het werken met een bedrijf voor een tijd, kunt u besluiten dat u wilt overschakelen naar een andere functie binnen het bedrijf. Het is misschien een stap je zien als het bevorderen van je carrière of een op basis van persoonlijke omstandigheden, zoals uw echtgenoot die moeten verhuizen, of de noodzaak om dichter bij een ziek familielid te verplaatsen. De juiste manier om te gaan over het aanvragen van een transfer is om een ​​professionele brief aan uw werkgever te schrijven.

algemeen opmaak

Een arbeidsovereenkomst verzoek tot overschrijving moet worden getypt en moet een goede zakelijke brief opmaak volgen. Typ de letter in blok stijl, met een lijn tussen elke paragraaf en geen inkepingen. Op de top van de brief, typt u uw naam, functie, adres, telefoonnummer op het werk en zakelijke e-mailadres. Sla een lijn en de datum. Sla een andere lijn en typ de naam en het adres van het bedrijf waar u momenteel werkt. Sla een andere lijn en typ een groet aan je baas of de directeur van de human resources in uw bedrijf aangepakt. Nadat u uw brief af te maken, type "Met vriendelijke groet," skip vier lijnen en typ uw naam. Na het afdrukken van uw brief op papier cv, je naam in de ruimte boven uw getypte naam.

Invoering

Uw inleidende paragraaf moet duidelijk overzicht van uw verzoek om een ​​overplaatsing. In de meeste gevallen moet je openingszin gewoon aangeven dat u wilt uw werk over te dragen naar een andere positie of locatie. Wees specifiek over de locatie waar u wilt werken of de open positie die u wilt in aanmerking komen voor. De rest van de paragraaf moet ook de reden voor het verzoek. Eindig met een zin die aangeeft u denkt dat de overplaatsing zal het bedrijf ten goede komen.

Lichaam

Het lichaam van uw brief zou een overtuigend argument dat uw werkgever overtuigt de overplaatsing is in het beste belang van het bedrijf. Schrijf een paragraaf die je prestaties schetst in uw huidige positie, met speciale aandacht voor de resultaten die je hebt bereikt voor het bedrijf. Schrijf een andere paragraaf die uw kwalificaties beschrijft voor de baan waarnaar u het aanvragen van een overdracht. Beschrijf ook de resultaten die je hoopt te bereiken als de werkgever verleent deze overdracht.

Conclusie

De conclusie van uw dienstverband transferaanvraag moet wrap up van de brief en geef uw verwachting voor een antwoord op uw verzoek. In de conclusie, dankbaarheid en uw betrokkenheid bij de onderneming. Bijvoorbeeld, zou u uw werkgever bedanken voor de kans om te werken in uw huidige positie en zeggen dat je hoop te blijven werken voor het bedrijf voor vele jaren. Noem je de follow-up met een telefoontje of vragen om een ​​persoonlijke afspraak in de komende week om uw verzoek verder te bespreken. Dit toont je serieus bent over het verzoek zijn.

Share This Post