Index / Careers & Work / Hoe maak je een Elevator Technician

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Elevator Technician

De basisvorm van een lift kan worden getraceerd helemaal terug naar de Middeleeuwen, toen een mand van een soort door middel van een katrol systeem werd opgeheven. De moderne lift werd pas in de jaren 1800, toen hydraulisch of stoom duikers gewerkt o

AdvertisementDe basisvorm van een lift kan worden getraceerd helemaal terug naar de Middeleeuwen, toen een mand van een soort door middel van een katrol systeem werd opgeheven. De moderne lift werd pas in de jaren 1800, toen hydraulisch of stoom duikers gewerkt om een ​​platform te tillen. Sindsdien is de lift omgetoverd tot een snel bewegend onderdeel van vitaal belang voor de snelle transport van mensen die in de gebouwen van alle soorten en maten. Vanwege de vele beweegbare delen in een lift zijn lift technici waarna de machine soepel en veilig te waarborgen. Als u geïnteresseerd bent om een ​​lift technicus, ook bekend als een lift constructeur bent, moet u een gespecialiseerde opleiding aangeboden op scholen voor beroepsonderwijs in de Verenigde Staten ondergaan.

Inschrijven in een lift technicus stageprogramma. Dit programma duurt doorgaans vier jaar en biedt u een combinatie van hoorcolleges en on-the-job training. Gedurende het grootste deel van het stageprogramma, zult u worden gecombineerd met een erkende lift technicus en zal hem schaduw in zijn dagelijkse werk. Uiteindelijk zal je basisrechten van een lift technicus uit te voeren terwijl ze begeleid door een erkende technicus. Het Amerikaanse ministerie van Arbeid stelt aspirant-technici zijn meestal verplicht om een ​​middelbare school diploma hebben; Echter, degenen met een hogere opleiding doorgaans vooruit sneller dan die met slechts een middelbare school diploma. Solliciteer voor een lift technicus stageprogramma door contact van uw staat Leertijd en Training Division of de Nationale Elevator Industry Educational Program, dat u nodig heeft om de liftindustrie proeve van bekwaamheid passeren.

Controleer uw staat licentie-board te bepalen of u een lift technicus vergunning moet houden. Als uw staat een vergunning nodig is, zal u gevraagd worden om een ​​schriftelijk examen, waarin je kennis van technische beperkingen, installatieprocedures en andere vitale informatie een technicus moet weten doorstaan. U kan ook nodig zijn om een ​​licentie te betalen en ontmoet andere opleidingseisen.

Het verkrijgen van een nationaal erkende certificering als een lift technicus. Het Amerikaanse ministerie van Arbeid stelt dat op het invullen van een stageprogramma, wordt u beloond met een journeyworker certificaat, dat door het hele land wordt erkend; echter, kan u gevraagd worden om aanvullende certificering te verkrijgen. De National Association of Elevator Contractors biedt een Certified Lift Technician of CET, certificaat, dat voltooiing van twee niveaus van het testen vereist. Neem contact op met uw staat om te bepalen of deze certificering vereist is voor de werkgelegenheid als een lift technicus. Zodra u alle benodigde certificering hebben opgedaan, kunt u werken in uw staat als gecertificeerd lift technicus.

Hints

Neem contact op met de Nationale Vereniging van Elevator Contractors ten aanzien van de CET onderzoek om te bepalen of dit de beste route voor u.

Vermijd scams belooft een "fast-track" certificering. Het maakt niet uit waar je woont, heb je minimaal vier jaar training te besteden voor deze carrière.

Share This Post