Index / Relaties & Family / Hoe maak je een eenzijdige relatie wijzigen

Share This Post

Relaties & Family

Hoe maak je een eenzijdige relatie wijzigen

Een eenzijdige relatie is één waarin één partij meer controle dan de andere. Dit type relatie wordt gekenmerkt door één persoon gebruik te maken van een ander, duwde haar rond en het nemen van meer dan ze geeft. Als je in dit soort relatie, ofwel met

AdvertisementEen eenzijdige relatie is één waarin één partij meer controle dan de andere. Dit type relatie wordt gekenmerkt door één persoon gebruik te maken van een ander, duwde haar rond en het nemen van meer dan ze geeft. Als je in dit soort relatie, ofwel met een partner, familielid of vriend, overwegen een aantal stappen om de aard van de relatie geleidelijk veranderen. Dit zal de relatie te versterken en het gemak elke wrok.

Open de communicatielijnen met het uitspreken van uw zorgen. Zorg ervoor dat niet te doen in een beschuldigende manier, omdat dit de andere partij defensief zou kunnen maken.

Geef de andere persoon een kans om zichzelf te uiten. Communicatie gaat in beide richtingen, en laat de andere persoon te spreken zijn geest is uit de relatie steeds one-way in de andere richting te weren.

Stel grenzen. Als de relatie is eenzijdig, omdat de andere persoon maakt quips op uw kosten of dringt zich op uw persoonlijke tijd, beginnen grenzen stellen om een ​​einde te maken aan het gedrag. Bijvoorbeeld, als een vriend opmerkingen maakt op uw kosten, vertel haar dat je zult niet gesprekken met haar te hebben, totdat ze zo'n gesprek kan stoppen. Of, als een vriend constant wil dat je te doen van uw vrije tijd om klusjes te doen voor hem, vertel hem dat je bezig bent en niet kunnen helpen op dat moment.

Leren om nee te zeggen. Als u stopt met het akkoord met wat de ander zegt of van je vraagt, zal ze beginnen te zien dat je niet haar deur mat.

Neem een ​​pauze van tijd doorbrengen met de persoon. afstand Een paar weken 'kan wel wat duidelijkheid verschaffen zodat u kunt zien wat niet werkt in de relatie en leren hoe om vooruit te komen.

Share This Post