Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een eenvoudige, All Natural Shampoo

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een eenvoudige, All Natural Shampoo

All-natuurlijke producten, waaronder shampoos, zijn altijd een verstandige keuze. Ze bevatten geen chemische stoffen die kunnen worden gevonden in de reguliere winkel koopt shampoos bevatten. Merknaam volledig natuurlijke shampoos zijn duur, en je ku

Advertisement

All-natuurlijke producten, waaronder shampoos, zijn altijd een verstandige keuze. Ze bevatten geen chemische stoffen die kunnen worden gevonden in de reguliere winkel koopt shampoos bevatten. Merknaam volledig natuurlijke shampoos zijn duur, en je kunt eigenlijk geld te besparen door het maken van je eigen all-natuurlijke shampoo. Het maken van shampoo is makkelijk, en nadat je het een paar keer gedaan hebt wordt het een tweede natuur geworden.

Wat je nodig hebt

Lege shampoofles

4 Oz. gedistilleerd water

4 Oz. vloeibare zeep Castilië

10 druppels etherische oliën

Stap 1

Sla uw oude, lege shampoofles. Was het grondig en laat het volledig uitdrogen. Als u niet beschikt over een oude shampoo fles, elk schoon 8 oz. jar zal doen.

Stap 2

Giet 4 oz. gedestilleerd water in uw lege shampoo fles. U kunt gedestilleerd water kopen bij uw plaatselijke supermarkt.

Stap 3

Voeg 4 oz. van vloeibare zeep Castilië aan de shampoo fles. Vloeibare zeep Castilië is verkrijgbaar bij uw lokale gezondheid te slaan, of van een online website die alle natuurlijke producten verkoopt.

stap 4

Voeg 10 druppels van uw keuze van de essentiële oliën. Dit zal afhangen van de geuren je wilt, of de voordelen voor de gezondheid die u zoekt uit de essentiële oliën. Bijvoorbeeld, als je roos dan zult u wilt tea tree etherische olie te gebruiken. Als je vet haar, essentiële olie van lavendel is een goede keuze. Natuurlijk, als je gewoon wilt een eenvoudige shampoo die goed ruikt, kunt u rozenolie gebruiken.

stap 5

Plaats de deksel op de shampoo fles en schud tot de ingrediënten worden gecombineerd. Gebruik een kwart grootte hoeveelheid elke keer dat u uw haar shampoo.

Hints

Enkele andere essentiële oliën die zich lenen voor een aangenaam geurende shampoo omvatten pepermunt, sinaasappel en kokos.

Share This Post