Index / Huis / Hoe maak je een Eenvoud 3-in-1 Crib Converteren naar een Transitional Bed

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Eenvoud 3-in-1 Crib Converteren naar een Transitional Bed

Ouders weten dat kinderen snel hun bedjes ontgroeien. Deze dure stukken van babyspullen worden gebruikt voor minder dan twee jaar. Dit is waar de 3-in-1 meubels maakt economische zin. Het verwijderen van de laadbak zet de wieg tot een peuter dag bed

AdvertisementOuders weten dat kinderen snel hun bedjes ontgroeien. Deze dure stukken van babyspullen worden gebruikt voor minder dan twee jaar. Dit is waar de 3-in-1 meubels maakt economische zin. Het verwijderen van de laadbak zet de wieg tot een peuter dag bed met hoge rails aan drie kanten. Wanneer het kind ontgroeit het ledikant, de lange kant en de open laadbak van de wieg uitgegroeid tot de hoofdeinde en voeteneinde voor een twin bed. Eenvoud wieg produceert 3-in-1 kribben onder Eenvoud en Graco logo's. Beide logo's 3-in-1 kribben in verschillende stijlen.

Wat je nodig hebt

  • Phillips-schroevendraaier

Haal het matras uit het bedje.

Schroef de laadbak remmen aan beide zijden van de open laadbak van de kribbe, met behulp van de Phillips-schroevendraaier. De remmen bevinden zich aan de onderkant van de open laadbak van de wieg. Zij zijn de plastic aanslagen die voorkomen dat de zij schuiven tot aan de vloer. Opzij zetten.

Laat de laadbak volledig aan de vloer. Schuif de onderste geleiders weg van de zijkanten van de wieg. De gidsen zijn de openingen aan weerszijden van de laadbak die op en neer schuift op de metalen zijrails aan de wieg. Laat de bovenkant van de laadbak, zodat de bovenste geleiders vrij van de zijrails. Verwijder de laadbak.

Vervang de laadbak remmen in hun gaten en draai de schroeven. Dit voorkomt dat de kleine stukjes uit te verdwalen.

Laat de matras ondersteuning op de laagste stand. Plaats de pennen op elk van de vier hoeken van de matras steun in de onderste uitsparingen aan beide zijden van de wieg. Plaats de matras op de drager.

Share This Post