Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een drumset Uit Buckets

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een drumset Uit Buckets

Wilt u een drumstel, maar kan niet helemaal veroorloven? Er zijn manieren om uw eigen complete drumstel met behulp van plastic emmers en andere materialen als verf blikjes te maken. Dit artikel bevat instructies over hoe je een mooie plastic emmer dr

Advertisement

Wilt u een drumstel, maar kan niet helemaal veroorloven? Er zijn manieren om uw eigen complete drumstel met behulp van plastic emmers en andere materialen als verf blikjes te maken. Dit artikel bevat instructies over hoe je een mooie plastic emmer drum met behulp van een aantal fundamentele geluid beginselen te bouwen.

Wat je nodig hebt

Vijf-liter verf emmer,

Twee 1-liter plastic ijs emmers,

One-liter verfemmer

Nails

Kleine drinkglazen

Stokken of mallets

Stap 1

Voordat u begint met uw drumstel te bouwen, is het belangrijk om een ​​aantal fundamentele gezonde principes te leren. Holle voorwerpen zoals grote plastic emmers of metalen verfblikken geluid anders, afhankelijk van hun grootte. Grote holle voorwerpen een lagere toonhoogte hebben bij aanrijding, omdat de trillingen binnen te hebben meer ruimte om te reizen tussen oppervlakken. Anderzijds zullen kleine holle voorwerpen een hogere toonhoogte bij aanrijding omdat de trilling sneller optreedt. Dit wordt verklaard door de natuurkunde.

Stap 2

Met behulp van deze principes, beginnen met de bouw je drumstel. Plastic emmers zijn best, omdat hun percussief geluid best lijkt op een trommel. Begin met de grote trom. Een vijf-liter industriële omhullend voor het trekken bouwmaterialen optimaal door het diepe geluid zal veroorzaken. Als je er geen hebt, kan men vinden op elk huis verbetering winkel.

Stap 3

De meeste drumstellen hebben een snare drum. De beste manier om een ​​strik te maken is om een ​​lege one-gallon metalen verf kan vinden en zet hem ondersteboven. Plaats enkele kleine spijkers of broekzak wijziging op de top. Als je het slaan op de top, het produceert een geluid dat lijkt op een snare drum.

stap 4

Omvatten twee tom-toms, die ook deel uitmaken van een basis drumstel zijn. Verzamel twee lege plastic 1-liter ijs tubs. Bij het plaatsen van ze ondersteboven, experimenteren met hen slaan op de rand en in de richting van het midden om verschillende geluiden te produceren.

stap 5

Als u wilt bekkens, vinden twee of drie drinkglazen van verschillende grootte. Een cimbaal effect wordt geproduceerd wanneer zachtjes slaan hen, en de verschillende grootte glazen zal een breed scala aan geluiden te geven.

stap 6

Zodra u uw trommels en bekkens, leg ze op een vlakke ondergrond met alle openingen naar beneden. Het vlakke oppervlak een afdichting voor het bakken om de trillingen rond stuiteren binnen wanneer ze worden aangeslagen. Als je kunt, plaatst de bassdrum op de grond tussen je knieën en de rest van de emmers en glazen op een tafel over de hoogte van uw knieën. Schik die op de tafel in een circulaire manier voor gelijke toegang tot alle van hen.

stap 7

Zoek twee stokken of mallets en beginnen te spelen.

Share This Post