Index / Tuin / Hoe maak je een droogijs Tick Trap Build

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een droogijs Tick Trap Build

instinct Een teek vertelt wanneer er kooldioxide of CO2, in de buurt. CO2 duidt op de aanwezigheid van een levende, ademende bloed gastheer met een verse maaltijd. Exploit deze natuurlijke instinct om de vangst van de vervelende beestjes, die ten pro

Advertisement

instinct Een teek vertelt wanneer er kooldioxide of CO2, in de buurt. CO2 duidt op de aanwezigheid van een levende, ademende bloed gastheer met een verse maaltijd. Exploit deze natuurlijke instinct om de vangst van de vervelende beestjes, die ten prooi aan uw familie en huisdieren, door het bouwen van je eigen droogijs teek te houden. Twee pond droog ijs zal kooldioxide enkele uren trekken teken naar de bron.

Wat je nodig hebt

 • Styrofoam koeler, minstens 6 duim breed, 6 inches lang en 12 duim hoog, met deksel

  gekarteld mes

  Blad van stevig karton, ongeveer 2 voeten square

  Pen of potlood

  Maskeren of duct tape

  nietmachine

  All-purpose lijm

  Zwaar werkhandschoenen

  2 pond blok droogijs

Kies een Styrofoam koeler minstens 6 duim breed, 6 inches lang en 12 duim lang, met een deksel. Gebruik een gekarteld mes gaten in de koeler snijden. Voeg een ½ tot ¾ inch gat aan elke zijde, over een duim van de bodem van de koeler.

Stel de koeler in het midden van een vel stevig karton, ongeveer 2 voet in het vierkant. Trace rond het met een pen of potlood. Verwijder de koeler.

Breng wat alle doeleinden lijm op de bodem van de koeler en plakken in de curve op het karton. Druk er op zijn plaats en laat de lijm drogen.

Gesneden stroken masking tape of lang genoeg om een ​​grens rond de buitenkant van de koeler. Plaats ze kleverige kant naar boven beginnen ongeveer twee duim afstand van de koeler, en hebben betrekking op de kartonnen plaat met hen. Staple de stroken tape om het karton.

Zet op een paar zware werkhandschoenen. Sta niet toe dat droog ijs in contact komt met de huid te komen. Plaats een 2 pond blok droog ijs in de teek val en sluiten het deksel goed.

Plaats de teek val in een probleemgebied van uw tuin. Check it keer per uur. Verwijder en strips van tape die beladen met teken worden vervangen.

Hints

Draag zware werkhandschoenen bij werkzaamheden aan droog ijs, dat de blote huid zal verwonden behandelen. Het is een goed idee om lange mouwen en oogbescherming te dragen, ook.

Share This Post