Index / Cars / Hoe maak je een Driver's Side Electric Mirror Vervang

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Driver's Side Electric Mirror Vervang

Zodra je erachter hoeveel een bestuurderszijde elektrische spiegel gaat kosten te vervangen, kunt u een aantal centen knijpen. Met een aantal veel voorkomende huishoudelijk gereedschap, een van de manieren om te bezuinigen is om het zelf te installer

Advertisement

Zodra je erachter hoeveel een bestuurderszijde elektrische spiegel gaat kosten te vervangen, kunt u een aantal centen knijpen. Met een aantal veel voorkomende huishoudelijk gereedschap, een van de manieren om te bezuinigen is om het zelf te installeren en wat geld besparen op de arbeidskosten van de installatie midden of Body Shop. Je zou kunnen hebben om een ​​stuk van de binnendeur molding gewoon verwijderen of je kan hebben om een ​​hele deurpaneel te verwijderen, maar geen van beide is te ingewikkeld.

Wat je nodig hebt

platte schroevendraaier

Phillips schroevendraaier

3/8-inch schijf ratel

3/8-inch schijf 3-inch-lange verlenging

3/8 inch schijf socket set

telescopische magneet

Open zijdeur van de bestuurder en rollen of vermogen het raam helemaal naar beneden. Draai de sleutel in het contactslot naar de stand uit.

Bepaal of je moet het deurpaneel verwijderen of niet. Om dit te doen, gewoon kijken naar het deurpaneel aan de binnenkant van de plaats waar de bestuurder zijspiegel aan de deur is bevestigd. Als er een aparte driehoekig stuk van het vormen, kan deze eenvoudig worden unsnapped met behulp van een schroevendraaier, en u kunt stap 3 overslaan als het klepje van het deurpaneel is bevestigd, moet je om het te verwijderen.

Zoek de schroeven in de deurpanelen en verwijder ze. Elk voertuig is verschillend, maar de meeste deurpanelen zijn bevestigd met drie schroeven en een aantal module-plaats pluggen. Het interieur deurklink zal één schroef bevatten, de armsteun gebied heeft meestal een andere, en er is meestal een andere in de buurt van de achterkant van de deur. Sommige van deze schroeven kunnen kunststof of rubber molding doppen of behandelt om ze te verbergen uit het zicht. U kunt gewoon wrikken deze af voor hen bloot te leggen. Zorg er ook voor om te controleren of aan de onderkant van het deurpaneel om te zien of er kleine schroeven vast te houden aan het deurpaneel daar. Als er andere macht opties (zoals elektrische ramen en sloten), wees voorzichtig niet om de deur paneel van het deurkozijn los te wrikken en gaan ermee weg te lopen omdat het andere draden verbonden aan de componenten eronder zal hebben. Je hoeft niet om de draden te verwijderen om de toegang tot de kant-view spiegel in alle voertuigen te krijgen. Zorg er ook voor om te controleren of er een spreker deksel op de deur paneel dat is bevestigd met een schroef, en verwijder die.

Verwijder het schuim isolatie of een plastic folie die gebruikt kunnen worden voor de side-view mirror holte. Het schuim isolatie zou zijn eenvoudig pluggen in de holtes blootstellen van de moeren en bouten van de side-view mirror ingedrukt. De plastic folie (indien aanwezig) worden aangebracht met lijm en kan eenvoudig worden afgepeld.

Zoek de elektrische draad aan de spiegel in de grote gat in het midden en trek de kabel niet om de stekker bloot te leggen. Gebruik de platte schroevendraaier te drukken in op de clip slot en haal de verbinding.

Verwijder de drie moeren van de side-view mirror studs met behulp van de ratel, verlenging en een stopcontact. Plaats het uiteinde van de telescopische magneet naast het einde van de mof om de moer wanneer het probeert te vallen in de deur holte halen. (Niet een groot probleem als je moest de deur paneel te verwijderen).

Wrikken de oude spiegel weg van de buitenkant van de deur. Het is misschien het gevoel vast op tegen weer en leeftijd, maar het zal loskomen. In sommige gevallen kan de stekker strak door de kleine opening, maar het zal uitkomen.

Plaats de nieuwe spiegel bouten in de gaten van de deur en de moeren voorzichtig met de uitbreiding en aansluiting toepassen. Draai de moeren met behulp van de ratel na alle drie zijn geregen op. Steek de draad van de spiegel terug in de kabelboom en stop deze voorzichtig in de deur holte. Draai de contactsleutel om medeplichtige mogendheid en testen van de spiegel om ervoor te zorgen dat het werkt. Vervang schuim isolatie of de plastic verpakking. Vervang de driehoekige vormen of het deurpaneel. Rol het venster back-up.

Share This Post