Index / Huis / Hoe maak je een drie-weg Touch Lamp Fix

Share This Post

Huis

Hoe maak je een drie-weg Touch Lamp Fix

Een drie-weg aanraking lamp gaat aan, uit of dimt met slechts een aanraking van uw vingertoppen. Je lichaam wordt in feite een deel van het elektrische circuit als u de lamp aanraakt, koppeling met de dimmer controle bedraad in de basis van de lamp.

AdvertisementEen drie-weg aanraking lamp gaat aan, uit of dimt met slechts een aanraking van uw vingertoppen. Je lichaam wordt in feite een deel van het elektrische circuit als u de lamp aanraakt, koppeling met de dimmer controle bedraad in de basis van de lamp. Helaas, na verloop van tijd deze dimmer controles kan mislukken en de lamp niet meer functioneren. De lamp kan worden gered door het vervangen van de originele aanraking dimmer met een universele dimmer vervangende controle. Dit is een goedkope manier te repareren wat kan een dure lamp zijn.

Wat je nodig hebt

  • Platte schroevendraaier

    Tang

    Universele aanraking dimmer

    Orange draadmoeren

    Elektrische tape

Haal de stekker van de lamp van de muur. Verwijder de lampenkap en de lamp. Verplaats de lamp naar een gebied met een vlakke werk dienst en groot genoeg om de lamp te huisvesten terwijl het tot op zijn kant.

Neem de basis uit van de bodem van de lamp. Ze normaal snap op en kan worden verwijderd met een platte schroevendraaier. Schuif de schroevendraaier onder de bodem van de lamp te wrikken.

Verwijder de oude aanraking dimmer. Het touch dimmer heeft vier draden, een zwarte draad, een rode of grijze draad (de kleur van deze draad is afhankelijk van de fabrikant), een witte draad en een gele draad. Alle draden zal worden aangesloten op de lamp draden met draad noten, de uitzondering hierop is de gele draad en die draad wordt behandeld in stap vier. untwist gewoon de draad moeren op de dimmer controle draden los te koppelen van de lamp draden.

Zoek de gele draad is aangesloten op de oude aanraking dimmer controle; zal een koperen ring bevestigd aan het uiteinde van de draad zijn. De messing ring past om een ​​schroefdraad tepel in de lampvoet, tang gebruiken om de moer te verwijderen en zet de gele draad van de tepel.

Zoek de gele draad met de messing ring op het nieuwe touch dimmer controle en plaats deze op de schroefdraad tepel. Plaats de moer op de schroefdraad tepel en draai stevig vast met de tang.

Sluit de zwarte draad aan de aanraking dimmer controle, om de goede draad die direct wordt aangesloten op de stekker van de lamp. Twist een oranje draad moer op de draden met elkaar te verbinden.

Zoek de grijze of rode draad verbonden aan de aanraking dimmer. De kleur van de draad hangt af van de fabrikant. Sluit hem aan op de gladde lamp draad die direct wordt aangesloten op de fitting door ze samen te draaien met een oranje draad moer.

Twist een oranje draad moer op de witte draad aan te sluiten op de dimmer en de laatste twee geribbelde lamp draden in de basis van de lamp, met elkaar te verbinden.

Tape de draad moeren. Wikkel elektrische tape rond de draad noten en de draden om de draad moeren vast te zetten.

Plaats de onderzijde van de lamp terug op de lampvoet. Vervang de gloeilamp en de lampenkap. Steek de lamp terug in de muur.

Hints

Lampendraad samen gevormd aan de buitenzijde van de lamp en de kleur van de lampendraad meestal evenaart of coördineert met de kleur van de lamp. Voel je de draden, is een kant geribbeld, en dit is de neutrale draad met de gladde draad zijnde de hete draad.

Share This Post