Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Down jas die te Puffy plat

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Down jas die te Puffy plat

Je houdt van de warmte die een gezwollen donsjack brengt, maar proberen om het duwen terug in je kast is als worstelen met een gruwelijke sneeuw monster, en het dragen van het op de metro duurt bijna een extra zitplaats. Houd het bladerdeeg factor to

AdvertisementJe houdt van de warmte die een gezwollen donsjack brengt, maar proberen om het duwen terug in je kast is als worstelen met een gruwelijke sneeuw monster, en het dragen van het op de metro duurt bijna een extra zitplaats. Houd het bladerdeeg factor tot een minimum met je eigen wasmachine en droger - maar zorg ervoor dat de zorg label controleren om te controleren of uw jas is wasmachine-safe.

Wat je nodig hebt

Wasmachine

Droger

Boeken

Gooi je naar beneden puffer in de wasmachine voor natuurlijke decompressie; de gevederde effectiviteit afneemt als het nat wordt.

Zet uw down jas in de droger voor zo weinig mogelijk tijd. De wash-and-droge cyclus zal vermoeide oude omlaag brengen weer tot leven, maar je kunt bepalen hoeveel de veren uit te puffen in de hitte-cyclus. Met behulp van de laagste hitte op uw droger, trek de jas om te controleren op de voortgang elke 15 minuten.

Laat de lucht doet het grootste deel van het drogen. Een beetje drogen zal helpen om de veren gelijkmatig verdeeld, maar zodra de jas zijn gewenste niveau van de wallen heeft bereikt, kun je de lucht laten drogen van de rest van de weg - of hang het op een keer uitdrogen van de ring, met de hand opbreken van elke veer klonten als het droogt.

U kunt tijdelijk comprimeren een donsjack met het gewicht. Legt u deze plat op een harde ondergrond, zoals een tafelblad, en de plaats boeken van ongeveer dezelfde grootte en het gewicht over het gezicht van de vacht. Laat de boeken over 's nachts, en de volgende ochtend de vacht zal vlakker zijn. Een soortgelijk effect kan compressie worden bereikt door een vacuüm- ruimtebesparend verzegelde zak.

Hints

Maak toekomst compressies makkelijker door de aankoop van een donsjack met het hoogste aantal fill power die je kunt veroorloven en naden die de vulling op zijn plaats houden.

Controleer het etiket van uw jas om ervoor te zorgen dat je niet te maken met een synthetische vulling, die kan lijken heel down-achtige, maar heeft een gezwollen kwaliteit die zijn vorm houdt ondanks de inspanningen om zijn gewicht te comprimeren.

Isolatie een down jas gelijkmatig in de droger, drie nieuwe tennisballen naar de lage-warmtecyclus.

Heeft een donsjack niet voor langere tijd in een compressie zak, met inbegrip van vacuüm-assisted opslag zakken, omdat dit de beneden zal degraderen.

Controleer wasvoorschriften een jas voordat het uit te voeren door middel van een wasmachine en droger.

Gebruik een laag vuur om te voorkomen dat verzengende de jas materiaal of veren.

Niet overwash een donsjack. Een paar keer per seizoen is genoeg om het schoon te houden en de veren goed onderhouden zonder beschadiging van de vulling.

Share This Post