Index / Huis / Hoe maak je een douche deur Frame Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een douche deur Frame Reinig

Na douche deuren geïnstalleerd, is een groot gemak, vooral als je kinderen die de neiging hebben om water te spetteren buiten het bad wanneer ze douchen hebben. Het probleem met douche deuren is dat de frames zijn moeilijk schoon te houden - vooral d

Advertisement

Na douche deuren geïnstalleerd, is een groot gemak, vooral als je kinderen die de neiging hebben om water te spetteren buiten het bad wanneer ze douchen hebben. Het probleem met douche deuren is dat de frames zijn moeilijk schoon te houden - vooral de onderste luchtwegen. Het schoonmaken van een douche deurkozijn hoeft niet een gevreesde karwei; met een regelmatige routine kun je dat douche spoor glans als de dag dat het werd geïnstalleerd te maken.

Wat je nodig hebt

  • Badkamer reiniger met bleekwater

    Latex handschoenen

    Zachte borstel

    papieren handdoeken

    Wattenstaafjes

Schuif beide deuren helemaal naar links, zodat de rechterdeur kozijn is volledig toegankelijk.

Spuit een ruime hoeveelheid bleekmiddel op basis badkamer cleaner aan de rechterzijde van de douche deur frame. Zorg ervoor dat het gehele frame is bedekt; Als de onderste track schimmel, spuit een zwaar genoeg coating van schonere naar een staande "plas" in het spoor te verlaten. Zet beide deuren naar rechts en herhaal het proces aan de linker kant van de deur frame. Laat het geheel 15 minuten.

Schrob de blootgestelde linker zijkant van het frame, met behulp van een zachte borstel en het dragen van latex handschoenen om uw huid te beschermen tegen het bleekmiddel in de stofzuiger en extra aandacht voor de hoeken en spleten. Schuif de deuren naar links en herhaal het proces aan de rechter zijkant van het frame.

Veeg uit de los vuil met een vochtig papieren handdoek, weer schuiven van de deuren van links naar rechts om beide delen te reinigen.

Reinig eventuele geaccumuleerde vuil uit de hoeken en spleten met een wattenstaafje, herinneren om het centrum bodemsecties reinigen onder de deuren en het vervangen van het staafje als het te vies.

Poets je schone douche deurkozijn met een schone, droge papieren doek.

Hints

Veeg uit de douche deur nummer een keer per week om vuil te houden van accumuleren.

Wees altijd voorzichtig niet te schoner spuiten in of rond je ogen. Gebruik een goede ventilatie bij het gebruik van een bleekmiddel op basis schoner.

Share This Post