Index / Huis / Hoe maak je een doe-het-Rubber Playground Surface Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een doe-het-Rubber Playground Surface Build

Onjuist ontworpen speeltuinen veroorzaken veel ongelukken en verwondingen per jaar. De belangrijkste factor bij het verminderen van blessures is het kiezen van de juiste ondergrond. Een veilig is zacht en kan absorberen de impact van een val. Rubber

AdvertisementOnjuist ontworpen speeltuinen veroorzaken veel ongelukken en verwondingen per jaar. De belangrijkste factor bij het verminderen van blessures is het kiezen van de juiste ondergrond. Een veilig is zacht en kan absorberen de impact van een val. Rubber speeltuin oppervlakken deze vorm van bescherming en zijn vrij eenvoudig te installeren.

Wat je nodig hebt

  • rubber mulch

    landscaping materiaal

    Edging of border

    Landschap tape, nietjes, of vloeibare nagels

    Schaar

Niveau van de grond voor het gehele gebied van de beoogde speeltuin. Voor elke 10 voet afstand van het huis, moet het cijfer dalen 1 inch. Dit zal zorgen voor een goede drainage. Drainage is een kritische beschouwing ontwerp voor de installatie van een speeltuin. Onjuiste afvoer kan potentiële gevaren onder bepaalde weersomstandigheden veroorzaken.

Installeer de speeltuin grens of rand, en plaats de speeltoestellen in de gewenste configuratie.

Snijd de landschapsarchitectuur doek of stof om te passen rond de speeltoestellen en / of bomen en struiken. Bedek de hele speeltuin, behoren het veiligstellen van de landschapsarchitectuur doek met tape, nietjes of vloeibare nagels. Hierdoor wordt voorkomen dat het weg te trekken en zal de groei van onkruid tegen te gaan.

Leg rubber matten in gebieden met veel verkeer (op de bodem van dia's of onder schommels) en gelijkmatig te verdelen de rubber mulch over het gehele gebied van de speeltuin. Volgens JJV Rubber Mulch en Veiligheid opduiken, Inc., moet de mulch minstens 4 inch diep. Er dient rekening te worden gehouden met de hoogte van de apparatuur die is geïnstalleerd. Taller apparatuur vereist meer mulch tot een daling van de juiste wijze op te vangen.

Share This Post