Index / tech / Hoe maak je een document Locatie invoegen in Word

Share This Post

tech

Hoe maak je een document Locatie invoegen in Word

Een nuttige veld code kan worden gebruikt in Microsoft Word 2003 waarmee u de locatie van het document in te voegen in het document. Dit veld code wordt weergegeven als het bestand pad en de naam van het huidige document en kan overal in het document

Advertisement

Een nuttige veld code kan worden gebruikt in Microsoft Word 2003 waarmee u de locatie van het document in te voegen in het document. Dit veld code wordt weergegeven als het bestand pad en de naam van het huidige document en kan overal in het document worden geplaatst. Volg de onderstaande stappen om de locatie van een document invoegen in Word-document.

Wat je nodig hebt

Microsoft Word 2003

Start Microsoft Word 2003 en een bestaand document dat u wilt locatie van het document invoegen in of maken en opslaan van een nieuw, leeg document te openen.

Klik hier om uw invoegpunt waar je zou willen locatie van het document te verschijnen keer ingevoerd.

Kies in het menu "Insert" en ga naar "Field" het openstellen van de "Field" dialoogvenster.

Selecteer "Document Information" van de "Categorie" drop-down menu aan de linkerzijde van het "Field" dialoogvenster. Als je eenmaal hebt gekozen voor "Document Information" zul je in staat om te klikken op "FileName" te selecteren uit het "Veldnamen" lijst net onder de "Categorie" drop-down lijst.

Gebruik de knop "Gebied Codes" links onderaan in de "Field" dialoogvenster om het veld code te bekijken voor de "bestandsnaam" selectie. Klik op de knop "Opties" om de "Veld Opties" dialoogvenster te openen.

Kies het tabblad "Veld Specifieke Switches" van het "Field Options" dialoogvenster, indien nodig. Klik op de "\ p" switch uit de "Switches" lijst te selecteren en klik op de "Add to Field" knop.

Klik op de knop "OK" twee keer, om zowel de "Veld Options" en "Field" dialoogvensters te sluiten. De locatie van het document zal nu worden ingevoegd in het document.

Share This Post