Index / Onderwijs / Hoe maak je een divisie converteren naar een fractie

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een divisie converteren naar een fractie

Deling een wiskundig proces waarin u berekenen hoeveel keer een bepaalde waarde past in andere waarde. Deze werkwijze is het tegenovergestelde van vermenigvuldiging. De traditionele manier om divisie problemen te schrijven is met een divisie beugel.

AdvertisementDeling een wiskundig proces waarin u berekenen hoeveel keer een bepaalde waarde past in andere waarde. Deze werkwijze is het tegenovergestelde van vermenigvuldiging. De traditionele manier om divisie problemen te schrijven is met een divisie beugel. Een andere methode waarbij delingen is breuken gebruiken. In een fractie, het bovenste getal of teller wordt gedeeld door het onderste getal of noemer. Je kan hebben om te zetten tussen traditionele en fractionele divisie vormen in een middelbare school of universiteit wiskunde klasse.

Noteer het dividend. Dit is het nummer dat volgens de verdeling beugel weergegeven. Dit zal de teller in de fractie zijn.

Teken een scheidslijn balk onder het dividend of aan de rechterkant van het dividend.

Schrijf de deler onder de scheidslijn bar of aan de rechterkant van de bar. De deler het nummer links van de divisie beugel. Dit zal de deler.

Schrijf een gelijk teken, gevolgd door het quotiënt als u verplicht bent om de oplossing van het probleem. Als u op zoek bent naar een voltooide divisie probleem in de traditionele vorm, zal het quotiënt verschijnen op de top van de divisie beugel. Bijvoorbeeld, als je 50 delen door 5, kunt u dit te schrijven als 50/5 = 10.

Share This Post