Index / wettelijk / Hoe maak je een Disorderly Conduct Ticket Fight

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een Disorderly Conduct Ticket Fight

Als je zijn belast met wanordelijk gedrag, er is geen substituut voor de juridische expertise en ervaring van een strafrechtelijke verdediging advocaat. Maar als je niet in aanmerking voor arme defensie, of een advocaat zonder kosten voor u ingericht

AdvertisementAls je zijn belast met wanordelijk gedrag, er is geen substituut voor de juridische expertise en ervaring van een strafrechtelijke verdediging advocaat. Maar als je niet in aanmerking voor arme defensie, of een advocaat zonder kosten voor u ingericht, en je niet kan veroorloven een advocaat op uw eigen, moet u de kosten zelf te vechten.

Inzicht in de kosten

Lees het ticket of het opladen instrument voorzichtig.

Onderzoek van de definitie van "wanordelijk gedrag 'in uw rechtsgebied. Elk aantal onaangename of onhandelbare gedrag kan worden opgenomen in de statuten.

Bepaal welke elementen van het misdrijf naar verluidt op u van toepassing.

Een kopie van het proces-verbaal. Het zal belangrijke informatie bevatten, zoals een beschrijving van de gebeurtenissen, zoals waargenomen door de rechtshandhaving, evenals getuige namen en contactgegevens.

De voorbereiding van uw Defensie

Contact getuigen. Begrijp echter dat zij niet nodig met u te spreken. Wees beleefd en uitleggen dat je gedwongen wordt om jezelf in de zaak te vertegenwoordigen. Vraag hen wat ze specifiek herinneren over het incident. Neem gedetailleerde aantekeningen. Danken hen voor hun tijd.

Bepalen wat de eventuele informatie in strijd is met het proces-verbaal. Dit is de informatie die u nodig om de illegale van uw getuigen als je in de rechtbank.

Maak een lijst van vragen die u nodig hebt om eventuele getuigen u kunt bellen vragen.

Bedenk wat informatie rechtshandhaving heeft dat u zult willen weerleggen of ter discussie te stellen.

Maak een lijst van vragen die u zou willen vragen op kruisverhoor van de getuigen van de aanklager, zoals de wetshandhavers betrokken. Houd in gedachten dat je beperkt tot onderwerpen opgevoed op rechtstreeks onderzoek --- dat wil zeggen, de vragen van de aanklager.

Voorbereiding voor Hof

Schrijf een opening statement dat je in een gunstig daglicht. Blijf bij de feiten, hoewel; dit is niet het moment om te betogen en te overtuigen.

Beslissen of u zal getuigen. Je hoeft niet te, en niet te doen, zodat niet kan worden tegengeworpen u of worden beschouwd als een schuldbekentenis.

Schrijf een slotpleidooi. Dit is de tijd overtuigend zijn. Praten over hoe je acties --- zoals voorgesteld door uzelf en de eventuele gunstige getuigenverklaringen --- niet neerkomen op de misdaad gebracht. Wees voorbereid, echter, om wijzigingen in uw argument op basis van wat het openbaar ministerie zegt in de rechtbank te maken.

Bepaal of u een juryrechtspraak willen. Als u kiest voor een bank proces te hebben, zal de zaak worden gehoord en beslist door een rechter.

Gang naar de rechter

Dress professioneel.

Breng een blocnote en pen.

Breng uw exemplaar van het proces-verbaal, vragen vindt u de getuigen en uw openingswoord en sluiten argument vragen.

Neem de tijd bij het spreken.

Aandacht besteden aan de rechter eerbiedig: altijd staan ​​bij het spreken aan de rechter; bellen met de rechter, "uw eer."

Spreek duidelijk en zo zelfverzekerd als je kunt. Maak oogcontact met de rechter en de leden van de jury.

Hints

Neem contact op met uw staat bar om te zien of u een gratis of tegen lage kosten overleg met een lokale strafrechtelijke verdediging advocaat kan krijgen.

Het is bijna altijd afgeraden om jezelf aan een criminele zaak te vertegenwoordigen. Uw wettelijke rechten --- en zelfs uw vrijheid --- op het spel staan.

Share This Post