Index / Bedrijf / Hoe maak je een discussie Technician voor Wenkbrauwen Word

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een discussie Technician voor Wenkbrauwen Word

Wenkbrauw threading is een oude ontharing techniek is ontstaan ​​in India en gebruikt voor jaren in het Midden-Oosten. Vandaag de dag, veel Amerikanen vinden dat threading is een schoon en pijnloos alternatief voor het plukken of waxen je wenkbrauwen

AdvertisementWenkbrauw threading is een oude ontharing techniek is ontstaan ​​in India en gebruikt voor jaren in het Midden-Oosten. Vandaag de dag, veel Amerikanen vinden dat threading is een schoon en pijnloos alternatief voor het plukken of waxen je wenkbrauwen. Licensed cosmeticaspecialisten en schoonheidsspecialisten zijn meestal opgeleid in de kunst van de wenkbrauw threading tijdens cosmetologie school. Echter, hoeft u niet naar een volwaardige schoonheidsspecialiste licentie te verdienen om een ​​wenkbrauw threading-technicus te worden. In feite, in de meeste staten je hoeft niet eens te worden gecertificeerd om te werken in een spa, salon of zelfs een winkelcentrum kiosk als een wenkbrauw-threading technicus.

Wat je nodig hebt

threading kit

Beslissen wat voor soort instructie past bij uw behoeften. Het maakt niet uit wat uw niveau van kennis en ervaring op het gebied threading is, kunt u over het algemeen kiezen tussen twee soorten training. Vele kuuroorden bieden wenkbrauw - en andere gezichtshaar - threading cursussen ter plaatse onder leiding van gediplomeerde instructeurs. Andere kuuroorden en esthetiek webbronnen bieden op afstand-learning cursussen die online kunnen worden afgerond.

Zoeken naar een geschikte online programma. Je moet echt een aantal hands-on ervaring op te doen om volledig te begrijpen alle aspecten van de wenkbrauw threading, maar met vastberadenheid en vrijwilligers om te oefenen, kunt u trainen op uw gemak door middel van online programma's. Omdat je elke vorm van certificering niet zal winnen in dit soort van leren op afstand, online programma's zijn het meest geschikt voor een licentie cosmeticaspecialisten borstelen op moderne technieken. De meeste online threading cursussen omvatten instructie-dvd's en een professionele threading kit.

Woon een snelle, on-site threading certificering cursus. Of u nu een ervaren schoonheidsspecialist of een aspirant wenkbrauw threading technicus, de ideale educatieve route is een korte threading certificering cursus. Kuuroorden en geaccrediteerde voortgezet onderwijs landelijke faciliteiten bieden threading cursussen die certificaten van prestatie te geven zodra u met succes de cursus hebben afgerond. Sommigen kunnen in slechts vijf uur duren en bieden dezelfde dag certificering.

Oefenen op je vrienden op te bouwen - of toevoegen aan - uw portfolio. Deze stap is vooral belangrijk voor beginnende thread technici zonder salonervaring. Maak een professionele portfolio dat de documentatie van uw referenties bevat - uw opleiding, ervaring en certificatie - en foto's van uw werk. De praktijk threading de wenkbrauwen van vrienden en familieleden en voor en na foto's in uw portefeuille te zetten.

Neem contact op met de plaatselijke salons en spa's om te informeren naar openingen werkgelegenheid. Met enige oefening achter je riem, een certificaat van vervulling en professioneel werk portfolio, ben je klaar om het terrein van de werkgelegenheid in te voeren als een volwaardige wenkbrauw threading technicus. Zoek naar vacatures in de haren en nagels salons, kuuroorden en warenhuizen om te beginnen met het opbouwen van je carrière.

Hints

Op het moment van publicatie, bent u niet verplicht om een ​​licentie, vergunning of certificering dragen to-wenkbrauw threading technieken uit te voeren. Echter, veel landen lobbyen om wetten aangenomen die-wenkbrauw threading technici moeten worden gecertificeerd door de staat te krijgen.

Share This Post