Index / tech / Hoe maak je een digitaal certificaat installeren

Share This Post

tech

Hoe maak je een digitaal certificaat installeren

Digitale certificaten controleren of de identiteit van de website. Deze controle is belangrijk voor de klanten aankopen en / of het verstrekken van persoonlijke gegevens via het web. Digitale certificaten helpen om ervoor te zorgen identiteit van de

Advertisement

Digitale certificaten controleren of de identiteit van de website. Deze controle is belangrijk voor de klanten aankopen en / of het verstrekken van persoonlijke gegevens via het web. Digitale certificaten helpen om ervoor te zorgen identiteit van de site is geverifieerd en bevestigd door een vertrouwde certificeringsinstantie. Het installeren van een digitaal certificaat op een computer is een eenvoudig proces, waarbij de gebruiker in staat om het digitale certificaat in de Internet-opties voor het besturingssysteem te importeren.

Wat je nodig hebt

Digitaal certificaat, geactiveerd

Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

Klik op het pictogram "Internet Options" in het Configuratiescherm interface.

Klik op de "Content" tab.

Klik op de knop 'Certificates' in het gedeelte Certificaten van het tabblad Inhoud interface.

Klik op de knop "Importeren". De wizard Certificaat importeren-interface zal verschijnen. Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

Klik op de "Browse" knop en ga naar het digitale certificaat file die door de certificerende bureau.

Klik op de naam van het bestand in te voeren in het Browse-ingang en klik op de knop "Volgende". Het certificaat wordt geïnstalleerd en de wizard te sluiten.

Controleer de installatie van het certificaat in de lijst met certificaten. De lijst zal verschijnen met het nieuwe certificaat vermeld wanneer de wizard wordt gesloten.

Share This Post