Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Dexter Bowling Shoe Sole Reinig

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Dexter Bowling Shoe Sole Reinig

Mensen die vaak normaal kom zelf hun eigen bowlingschoenen. Het is goed om te zorgen voor uw bowlingschoenen te nemen, omdat ze langer met de juiste onderhoud zal duren, en u bespaart geld op de lange termijn. Het houden van uw bowling schoenzolen sc

Advertisement

Mensen die vaak normaal kom zelf hun eigen bowlingschoenen. Het is goed om te zorgen voor uw bowlingschoenen te nemen, omdat ze langer met de juiste onderhoud zal duren, en u bespaart geld op de lange termijn. Het houden van uw bowling schoenzolen schoon zal ook het verbeteren van uw prestaties, waardoor een correcte glijbaan, die een hogere score betekent. Dexter bowlingschoenen zijn een populair en gerespecteerd merk met zolen die gemakkelijk te reinigen.

Wat je nodig hebt

Borstel

Kleding

opties

Neem je schoenen naar een winkel of bowlen etablissement met een sole-reinigingsmachine. Dit bespaart tijd en zorgen voor de gemoedsrust van het kennen van de onderkant van je schoenen zijn goed schoon. U zult ook zien hoe een zool moet kijken na het poetsen, zodat je weet hoeveel het zelf te poetsen.

Zet je schoen over, en borstel de zool om ruwe het dutje van de zool. Dexter raadt het gebruik van een niet-metalen borstel. Naast voorbewerken van de nap wordt de borstel helpen bij het schoonmaken vuil, losse deeltjes en andere resten van de zool van de schoen.

Veeg de zool van je Dexter bowling schoen met een doek om vuil of andere deeltjes te verwijderen. Elke vorm van doek zal volstaan, mits het is schoon en zacht. Een droge doek de voorkeur omdat het ongewenste residu niet zal verlaten op de onderkant van je schoen.

Gebruik water en een standaard handzeep of wasmiddel wanneer een droge doek als enige niet op gepaste wijze te reinigen, in het bijzonder als er een kleverige substantie op de zool.

Hints

Sommige bowlingschoenen hebben afneembare zolen, maar het is best om uw zolen reinigen terwijl ze zijn bevestigd aan de schoen. Als het nodig is om uw zolen los omdat ze beschadigd of te vuil is, is het waarschijnlijk het beste om nieuwe te kopen.

Gebruik geen te sterke reinigingsmiddel, omdat het een ongewenste residu op de zool die moeilijk te verwijderen zal zijn kon verlaten.

Share This Post