Index / Cars / Hoe maak je een Detroit Diesel Injector Problemen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Detroit Diesel Injector Problemen

Brandstofinjectoren zijn een hoofdbestanddeel van dieselmotoren. De brandstof wordt getrokken uit de brandstoftank en geduwd door de brandstofpomp naar de brandstofinjectoren. De injectoren spuiten dan is de diesel in de cilinders, waardoor de cilind

AdvertisementBrandstofinjectoren zijn een hoofdbestanddeel van dieselmotoren. De brandstof wordt getrokken uit de brandstoftank en geduwd door de brandstofpomp naar de brandstofinjectoren. De injectoren spuiten dan is de diesel in de cilinders, waardoor de cilinders te vuren. Voorafgaand aan de late jaren 1980, inspuitventielen zijn mechanisch van aard. Na de komst van het elektronisch gestuurde motor, werd brandstofinjectoren meer geavanceerde, met een beroep op de computer van de motor om hen te vertellen wanneer om te vuren.

Wat je nodig hebt

Ratchet moersleutel

stopcontact

Shop handdoek

Pro-Link diagnostische reader met Detroit Diesel Card (optioneel)

Laptop computer met Detroit Diesel DDDL7 software geïnstalleerd (optioneel)

Basic Injector problemen oplossen

Maak de bouten van het kleppendeksel aan het motorblok met behulp van een ratelsleutel en socket. Stel het kleppendeksel aan de zijkant.

Verwijder het uitlaatspruitstuk van de motor door het verwijderen van de zes hex-bouten aan de voorzijde, midden en achterzijde van het verdeelstuk. Het uitlaatspruitstuk is gelegen aan de passagierszijde van de motor.

Start de motor. Let op de zes spruitstuk gaten voor rook. Een kleine hoeveelheid witte rook zal normaal zijn. Als een verdeelstuk gat niet rook produceert, kan dit een indicatie dat de injector op die cilinder niet ontstoken is.

Problemen oplossen injectoren met een Prolink

Start de motor en laat hem draaien totdat het normale bedrijfstemperatuur bereikt.

Steek de Pro-Link diagnostische lezer in de Deutsch opvangbak onder de bestuurders kant dashboard. Alle merk en model trucks zijn uitgerust met Deutsch houders sinds elektronische motoren werden geïntroduceerd.

Selecteer "Cylinder Cutoff Test" uit de lijst met opties op de Pro-Link. Laat de motor af te wikkelen tot 1000 toeren per minuut en het uitvoeren van cilinder cut-offs. De Pro-Link zal aangeven of een cilinder niet is afvuren, duidt op een defecte verstuiver.

Problemen oplossen met behulp van injectoren DDDL

Start de motor en laat hem normale bedrijfstemperatuur te bereiken.

Sluit een laptop computer in het Deutsch opvangbak onder de bestuurders kant dashboard. Voer de Detroit Diesel Software DDDL7.0 programma.

Controleer of er foutcodes zoals vermeld op de diagnostische grafiek van de DDDL7.0 Detroit Diesel software, en repareren of te verwijderen actieve en inactieve codes eerst alvorens tot de injectoren te lossen.

Voer dual en triple cilinder cut-off testen door het uitschakelen van de cilinders met behulp van de Detroit Diesel DDDL7.0 software. Controleer de verworven door de herziening van de hitlijsten en de verzamelde informatie uit de cilinder cut-off testen door de Detroit Diesel software en deze te vergelijken met historische gegevens motor verzameld van de software gegevens. Een cilinder die niet aan vuur of laag was aan de macht is een indicatie van een mislukte injector.

Hints

Een Nexiq Pro-Link met een Detroit Diesel kaart is de snelste manier om foutcodes te bepalen en op te lossen injectoren.

Houd gereedschap en losse kleding uit de buurt van de motor ventilator als de motor wordt gestart en uitgevoerd.

Share This Post