Index / Cars / Hoe maak je een Detroit Diesel Engine Problemen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Detroit Diesel Engine Problemen

Detroit Diesel is één van de drie belangrijkste zware motorfabrikanten in de Verenigde Staten langs Caterpillar en Cummins. Als onderdelen van de motor te starten om te mislukken als gevolg van leeftijd en slijtage zal de eigenaar uiteindelijk nodig

AdvertisementDetroit Diesel is één van de drie belangrijkste zware motorfabrikanten in de Verenigde Staten langs Caterpillar en Cummins. Als onderdelen van de motor te starten om te mislukken als gevolg van leeftijd en slijtage zal de eigenaar uiteindelijk nodig om de oorzaken van de problemen op te lossen om ervoor te zorgen dat de juiste reparatie procedures worden gevolgd. Zelf oplossen kleine problemen zal de eigenaar tijd en geld besparen. Sommige problemen zal wel een fabriek opgeleide technicus met de juiste diagnose-apparatuur.

Wat je nodig hebt

Mechanics gereedschap

Shop handdoeken

Problemen oplossen Manual

Controleer de kleur van de rook die uit de stapels. Witte rook geeft aan dat de motor te koud draait om de juiste hoeveelheid brandstof nodig in de normale werking te verbranden. Als de rook zwart is de motor is afbranden teveel diesel mogelijk wijzen op een benzinepomp of injector mislukking.

Zet de motor ontsteking. Als de motor draait niet over de startsysteem kan falen. Schakel de koplampen. Als de koplampen inschakelt dit geeft aan dat de batterijen worden niet afgetapt en de starter kan het probleem worden.

Start de motor en laat hem krijgen normale bedrijfstemperatuur die rond 190 graden Fahrenheit. Als de motor oververhit raakt uitschakelen. Open de motorkap en controleer de koelmiddelleidingen op lekkage. Controleer de koelvloeistof reservoir of buffertank zeker van dat koelmiddel wordt gevuld specificaties. Als het koelvloeistofpeil correct is geeft dit aan dat een thermostaat kan worden geplakt in de open positie.

Share This Post