Index / Huis / Hoe maak je een Deck Sluit

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Deck Sluit

Dekken uit te breiden van de leefruimte in een woning door middel van een gebied voor onderhoudend gekoppeld aan het huis. Afhankelijk van uw klimaat, kunt u uw terras het hele jaar door te gebruiken. Tijdens de zomer, als mensen gebruik decks vaker,

Advertisement

Dekken uit te breiden van de leefruimte in een woning door middel van een gebied voor onderhoudend gekoppeld aan het huis. Afhankelijk van uw klimaat, kunt u uw terras het hele jaar door te gebruiken. Tijdens de zomer, als mensen gebruik decks vaker, insecten en warmte kan de ervaring demper. Volg deze stappen om je deck met schermen om optimaal te genieten omsluiten.

Wat je nodig hebt

 • Screen kit, optionele

  berichten

  Hordeur (s)

  Hordeur lambrisering

  Bouten en moeren

  basisinstrumenten

  prefab rooster

  Nietmachine

  doorlichting

  Vinyl dak, optionele

  grens Trim

Koop een scherm huis kit. Screen House biedt 4 verschillende kits ontworpen om uw dek om te zetten in een afgesloten ruimte. "De Polaria" en "The Gazalum" kan blijven het hele jaar door. Alle 4 kits kunnen worden geassembleerd in 1-2 uur. Zodra uw pakket aankomt, moet je om het te installeren op basis van de aanwijzingen.

Bouw je eigen. Meet het dek en het plan van de basisstructuur. Je nodig hebt om berichten te bevestigen op de hoeken van het dek naar het scherm deurpanelen ondersteunen. Afhankelijk van de breedte van het scherm deurpanelen, dient u hecht tussenpalen tussen de panelen voor extra steun.

Bevestig de berichten. De buitenkant berichten ondersteunen het dak. Secure geprefabriceerde rooster aan de palen en het dak. Gebruik een nietpistool aan screening gebracht onder het rooster om het dak te omsluiten. U kunt het dak om esthetiek te verbeteren hellen. Sommige mensen de voorkeur aan een vinyl dak te gebruiken in plaats van het rooster.

Scherm het dek. Als je deck heeft een trap, installeer je scherm deur aan de trap. Anders, kies een gunstige locatie voor het. Bevestig het scherm deur lambrisering aan de palen. Misschien wilt u de grens trim langs de bovenkant van de panelen voor extra steun en een meer afgewerkte look te bieden.

Hints

Sommige gebieden vereisen een bouwvergunning om een ​​dek te omsluiten.

Dit ontwerp is niet bedoeld om zware regen, natte sneeuw, of een volledig ingelijst en overdekte ruimte te ondersteunen.

Share This Post