Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een Debit Mastercard gebruiken

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een Debit Mastercard gebruiken

Betalen met een debetkaart heeft de voorkeur van veel consumenten die graag het feit dat de fondsen worden automatisch in mindering gebracht op hun bankrekening bij de aanschaf van een goed of dienst. Een ander voordeel is dat, in tegenstelling tot c

AdvertisementBetalen met een debetkaart heeft de voorkeur van veel consumenten die graag het feit dat de fondsen worden automatisch in mindering gebracht op hun bankrekening bij de aanschaf van een goed of dienst. Een ander voordeel is dat, in tegenstelling tot creditcards, debetkaarten niet de houder van rekening geen rentekosten voor gebruik. Daarnaast wordt uw aansprakelijkheid voor ongeoorloofd gebruik van uw pinpas afgetopt op een limiet van $ 50, zolang u uw verloren of gestolen kaart melden binnen twee werkdagen van de tijd ontdek je deze ontbreekt. Debet kaarten kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van handige manieren om uw financiële behoeften te voldoen.

Activeer uw debit MasterCard wanneer je voor het eerst door te bellen naar het nummer dat door de emittent of het voltooien van het activeringsproces online te ontvangen.

Aankoop van goederen of diensten met uw pinpas op elk handelaars die MasterCard accepteren. Veeg uw kaart door de credit card processing machine en ervoor kiezen om de betaling via uw persoonlijk identificatienummer (PIN) of uw handtekening. Hoe dan ook zal resulteren in de aftrek van de nodige financiële middelen uit uw financiering rekening.

Maak withdrawls van contant geld uit geldautomaten die uw specifieke bankpas te accepteren. Kijk op de achterkant van de kaart om te zien welke logo je hebt, zoals Pulse of Cirrus, om u te informeren welke pinautomaten compatibel met uw kaart zijn. Voer uw PIN-code, wanneer hierom wordt gevraagd, om een ​​opname te maken.

Voer uw nummer en de vervaldatum, evenals de verificatiecode, indien nodig, om goederen of diensten online aan te schaffen. Fondsen zullen automatisch worden afgetrokken van uw account wanneer u een aankoop doet.

Hints

Houd een doorlopend verslag van uw huidige balans met alle incasso's of deposito's, zodat u op de hoogte van uw beschikbare middelen.

Geef nooit uw pincode aan iemand, zelfs als ze je vragen. Uw pincode is prive, en mag nooit worden gedeeld om veiligheidsredenen.

Share This Post