Index / wettelijk / Hoe maak je een Death Certificate in Louisiana verkrijgen

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een Death Certificate in Louisiana verkrijgen

Een overlijdensakte is een document dat officieel verklaart dat een persoon is overleden, schrijft professor Kenneth V. Iserson in zijn artikel, Death Certificate. Overlijdensakten zijn vereist voor diverse juridische kwesties, zoals beweren levensve

AdvertisementEen overlijdensakte is een document dat officieel verklaart dat een persoon is overleden, schrijft professor Kenneth V. Iserson in zijn artikel, Death Certificate. Overlijdensakten zijn vereist voor diverse juridische kwesties, zoals beweren levensverzekeringen, het verkrijgen van overlijden, en afwikkeling van nalatenschappen, volgens Iserson. Daarnaast worden overlijdensakten gebruikt om informatieve statistieken voor de volksgezondheid afdelingen bieden. Als uw familielid onlangs is overleden in Louisiana en je moet zijn of haar overlijdensakte, bent u verplicht om de juiste identificatie te voorzien, vul een aanvraagformulier, en betalen een service fee om een ​​overlijdensakte te verkrijgen.

Wat je nodig hebt

Ingevulde aanvraagformulier voor gecertificeerde kopie van geboorte / overlijdensakte

Identificatie

Service fee van $ 7,00 per exemplaar

Verkrijg een "Aanvraag voor eensluidend verklaard afschrift van Birth / Death Certificate" formulier en vul het in (zie link onder Resources).

Ontdek de vorm (en) van de identificatie bent u verplicht om te verstrekken om een ​​overlijdensakte te verkrijgen. Aangezien Louisiana is een "gesloten record" staat, overlijdensakten zijn niet toegankelijk voor het grote publiek; als je het aanvragen van een overlijdensakte, moet u de juiste identificatie te verstrekken met het oog op een dood verslag te verkrijgen.

Aanvaardbare identificatie is verdeeld in primaire en secundaire documenten; Als je ervoor kiest om een ​​primair document te presenteren, voorbeelden zijn van een rijbewijs, een Amerikaanse of buitenlandse uitgegeven paspoort, of documentatie van de Amerikaanse staatsburgerschap. Voorbeelden van secundaire documenten bevatten belastingformulieren, adoptiepapieren, uw auto de titel, en verzekering. U kunt een volledige lijst van de verschillende aanvaardbare vormen van identificatie te vinden door naar de onder Resources link.

Dien uw aanvraag, service fee, en de identificatie van de Vital Records Registry. U kunt dit doen op drie manieren: in persoon, per post of via internet, fax of telefoon.

Wilt u het document in persoon te bestellen, al het materiaal te brengen aan één van de 10 Vital Records Service Centers in Louisiana (zie Bronnen naar een service center te vinden die het dichtst bij jou). Uw aanvraag zal worden voldaan op dezelfde dag of binnen 24 uur, afhankelijk van de Vital Records Registry.

Als alternatief, als u liever de overlijdensakte per post te krijgen, geef je applicatie, een kopie van uw identiteitsbewijs en vergoedingen aan: Vital Records Registry, PO Box 60630 New Orleans, LA 70160. Het register staat dat je de overlijdensakte binnen krijgt 4-6 weken.

Ten slotte kunt u een dood opnemen via het internet, fax of telefoon bestellen via een geautoriseerde provider, zoals VitalChek Network (zie bronnen voor meer informatie over VitalChek).

Hints

Om een ​​overlijdensakte in Louisiana te krijgen, moet u de juiste verhouding tot de overledene hebben; bijvoorbeeld, moet u ofwel een partner, ouder, volwassen kind, broer of zus, grootouder, volwassen kleinkind, of de begunstigde van een verzekeringspolis van de overledene, op basis van de Louisiana Vital Records Registry.

U bent verplicht om één primaire document en twee vormen van secundaire documenten voor identificatie te produceren.

Als je hulp nodig hebt op elk moment contact opnemen met de Vital Records Registry klantenservice op 504-219-4500.

Als u valse informatie bij het aanvragen van een overlijdensakte, zult u worden vervolgd, volgens de Vital Records Registry.

U wordt in rekening gebracht extra kosten in rekening voor het gebruik van de VitalChek, fax of telefoon service.

Share This Post