Index / Bedrijf / Hoe maak je een DBA in Houston File

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een DBA in Houston File

De staat van Texas vereist dat alle bedrijven om een ​​DBA, of valse namen certificaat, dat bedrijfsonderdelen recht om legaal gebruik maken van hun gewenste firmanaam in te dienen. Dit geldt voor eenmanszaken, vennootschappen, LLCs en bedrijven. De

Advertisement

De staat van Texas vereist dat alle bedrijven om een ​​DBA, of valse namen certificaat, dat bedrijfsonderdelen recht om legaal gebruik maken van hun gewenste firmanaam in te dienen. Dit geldt voor eenmanszaken, vennootschappen, LLCs en bedrijven. De specifieke procedure voor het verkrijgen van een DBA verschilt van provincie tot provincie, echter. Wilt u een DBA-bestand voor een bedrijf actief in Houston, zult u nodig heeft om uw DBA te registreren in Harris County.

Bezoek de Harris County Clerk's Office website en toegang tot de "veronderstelde namen Search" pagina. Met behulp van de "Search" velden voert u de valse naam waarvan je hoopt vast te stellen (zoals "Jane's Consulting Services," bijvoorbeeld) en klik op 'Zoeken'. Vervolgens kunt u te weten komen direct of uw gewenste bedrijfsnaam beschikbaar is. Als de naam al in gebruik is, denk aan een andere bedrijfsnaam die u kunt inschrijven.

Download en vul de juiste DBA vorm. Als uw bedrijf is een bedrijf, moet u vult het formulier 205. Als u een onderneming zonder rechtspersoonlijkheid met één tot drie eigenaren, gebruiksklare vorm 207. Voor vier tot 13 eigenaars, gebruiksklare vorm 207A. Als uw bedrijf beschikt over 14 eigenaars of meer, gebruik maken van het formulier 207B. U kunt al deze vormen bij Office de website van de Harris County Clerk's te vinden.

Dien uw formulier naar het adres aan de onderkant. U kunt deze mailen, of u kunt verkrijgen en uw formulier in persoon op het kantoor van de provincie griffie. Als mailing het formulier, moet u eerst deze notariële met een licentie Texas notaris. Als mailing, vergeet niet om een ​​cheque voor de $ 15 indieningstaks omsluiten.

Share This Post