Index / Huis / Hoe maak je een Daybed Cover Naai

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Daybed Cover Naai

Daybeds zijn perfect voor onverwachte gasten en voor ruimtes die te klein zijn voor een full-size matras. De daybed kader maakt gebruik van meestal een dubbele matras, waardoor het moeilijk is om een ​​modieuze dekking voor het bed te vinden. Met een

Advertisement

Daybeds zijn perfect voor onverwachte gasten en voor ruimtes die te klein zijn voor een full-size matras. De daybed kader maakt gebruik van meestal een dubbele matras, waardoor het moeilijk is om een ​​modieuze dekking voor het bed te vinden. Met een paar eenvoudige hulpmiddelen en een naaimachine, het is makkelijk om een ​​cover die een opvallende verklaring zal maken voor dit functionele meubel te bouwen.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Naaimachine

  Draad

  Stof

  Fabric schaar

  Patroon papier (optioneel)

  Naaister naaien pinnen of naaister krijt

  Piping kabel (optioneel)

Meet eerst het bed. Traditionele ligbedden gebruik maken van een gewone dubbele matras, maar sommige hebben aangepaste matrassen. Noteer de metingen voor de breedte (van piping naad tot piping naad) en de lengte van het bed. Meet tot het leidingwerk naad aan de rand van het bed op de vloer. Als de vloer is voorzien van vloerbedekking of een kleed zal naast het bed worden gebruikt, meten met de top van deze post. Voeg 3/4 inch tot alle metingen van een naai naad.

Print de stof conversietabel van de Butterick Corporation (zie bronnen). Bereken het ligbed metingen met een 36-inch stof. Om dit te doen, neemt de lengte van het bed en bepalen hoeveel meters nodig zullen zijn om het bed te dekken. Doe dan dezelfde berekening voor de breedte van het bed. De lengte is gewoonlijk de benodigde hoeveelheid stof, tenzij het bed is op maat gemaakt of een ongebruikelijk formaat. Meeste stoffen wordt verkocht in 35-36 inch of 44-45 inch breedte. Decorateur stoffen, waaronder die voor daybeds, worden ook geproduceerd in 58-60 inch breedte. De kaart zorgt voor een snelle omschakeling tussen de stof breedtes. Een bed die 4 yards van 58-60 inch decorateur stof zal 7 yards van 25-inch stof nodig hebben. Dit kan enige tijd duren om te berekenen, maar de tabel geeft een kort overzicht van stofbreedte zetten.

Maak een reis naar de stof op te slaan om te winkelen voor materiaal. Als het bed bevindt zich in een kamer met andere stoffen, neem een ​​foto van de kamer of breng stofstalen aan te passen aan de nieuwe daybed materiaal. Breng het bed metingen en de conversie grafiek. Vraag de assistenten voor suggesties voor beddengoed stoffen. Wanneer het bed wordt gebruikt als stoelen, selecteer een zware, stevige stof voor slijtage. Selecteer ook een stof die extra uitstapjes naar de wasserij zal weerstaan ​​en blijven kleurvast. Koop bijpassende draad.

Neem uit de metingen van de bovenkant en zijkanten van de matras. Dit zullen de belangrijkste stukken stof voor de cover. Zorg ervoor dat de cijfers nemen de naai-vergoeding voor alle naden. Beginnend riolen moeten deze metingen over te dragen aan patroon stukken te maken, maar het is gemakkelijk om lay-out van de stof op de vloer en snijd de stukken uit de metingen.

Lay-out van de stof, waardoor de vouw in zijn plaats. Zorg ervoor dat de vouw is zelfs en de bergingen (hoe ruwer uiteinden) zijn ook nog. Als het ongelijk, strijk de stof zo dat de vouw en alle randen zijn exact. Hierdoor kan de stof ontwerp en elke textuur te verschijnen zelfs op de canapé. Gebruik de lengtemeting van de bovenzijde van het bed als de eerste meting. Gebruik naaister pinnen of krijt om aan te geven waar dit stuk te snijden. Neem de kant metingen en pin of krijt deze stukken. Afhankelijk van de breedte van het weefsel, kan er ruimte om de zijpanelen evenwijdig aan het bovenste stuk van het deksel te leggen.

Knip de stof langs de krijt of opgespeld lijnen.

Speld de stukken stof voor het naaien. De zijpanelen zal worden geconfronteerd met "rechts in" ten opzichte van de bovenklep stuk. Pin alle kanten tegelijk, zodat de hoeken komt overeen tijdens het naaien. Als er een patroon op de stof, zorg ervoor dat het overeenkomt met aan de zijkant en bovenkant stukken. Hetzelfde moet worden nagegaan of voor een dutje (textuur) aan de stof.

Naai het patroon stukken, met behulp van een 3/4-inch naadtoeslag. Zodra de vier randen van de zijstukken zijn bevestigd aan de bovenzijde van het deksel, opent de klep, zodat de voorzijde van de patroon toont.

Naai de zoom door eerst het deksel op het bed montage en krijten het merk waar de kap de grond raakt. Voeg 2 inch tot die voor een zoom die het gewicht zal toevoegen en houd het deksel dicht bij het bed. Vouw de 2-inch zoom aan de krijtstreep en speld de stof. Zodra de zoom is vastgezet, ofwel naaien met een naald en draad of machine naaien rond de zoom. Stoffen met kleine patronen machine stiksels niet laten zien, maar grote patronen of effen kleuren zien er beter uit met de hand genaaid.

Hints

piping toe te voegen aan de naden tussen de bovenkant en zijkanten van de kap. Dit wordt gemaakt door bijvoeging van de leidingen koord met stof, meestal een contrasterende kleur. Snijd de stof op de bias (diagonaal), zodat het stevig past tegen het koord.

Wanneer het deksel wordt vervaardigd uit natuurlijke vezels, was het weefsel wordt aangelegd het deksel. Sommige stoffen krimpen en zal de klep te klein voor het bed wanneer het gemaakt zonder dat het materiaal krimpt. Zorg ervoor dat de nap (geweven oppervlakte) en een één-directionele patroon worden geconfronteerd in de juiste richting voor het snijden.

Share This Post